NAJKOLEGA: Marko Gajović, Saša Niculović, Centili

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJKOLEGA: Marko Gajović, Saša Niculović, Centili

  Marko Gajović, Junior system engineer, Centili

  Znate ono kada ste usred koda ili vam počinje izuzetno važan sastanak za tri minuta, a laptop jednostavno prestane da sarađuje? Svi tabovi su zaglavljeni, traži se šifra koju niste ni znali da imate i panika eksponencijalno raste sa svakim besno kliknutim tasterom…

  Tada samo želite da se agonija završi i tiho se molite u sebi da je ono nad čim radite poslednjih 12 č. sačuvano. Svi mi iz Centili porodice u tom trenutku želimo samo jedno – da vidimo staloženo i mirno lice našeg kolege Marka Gajovića.

  Brz, tačan, precizan – dok sređuje najneverovatniji haos koji ste izazvali – Marko kao da paralelno amortizuje svu nervozu. Okrene vam ponovo funkcionalan laptop uz osmeh i pošalje vas orne i čile u nove radne pobede.

  Za znanje nam je jasno kako je ima, jer ne postoji zadatak koji je odbio. Neumorno uči i istražuje. Za ovaj melem od pristupa – nismo još sigurni. Na naše oduševljenje što nas je spasao, Mare obično kaže da „to nije ništa”. Nama znači, beskrajno. Zato je apsolutno zaslužio titulu NAJKOLEGE.

  Saša Niculović, Finance specialist, Centili

  Otvaraš doslovno 50. imejl pod istim naslovom. Planirate, organizujete i konsultujete se u beskraj. Dok vrtite istih pet predloga ukrug, zapitaš se: „Da li, u nekom paralelnom univerzumu, postoji čovek koji, jednostavno, odradi posao?” Postoji. Taj čovek radi za Centili i zove se Saša Niculović.

  Nic je neko ko preuzme odgovornost, bez pompe i suvišnih pitanja. Kada mu poveriš nešto, znaš da će mu se posvetiti odmah i da o tome više ne moraš da misliš. Ne dolazi da te pita kako – on te samo obavesti da je sve već rešeno.

  Iako je zahvaljujući predanom i posvećenom radu postao ekspert za finansije, svoju Centili karijeru započeo je kao office manager. Od toga je napravio umetnost, a kancelarija je postala mesto u kom se svi osećamo dobrodošlo. Svaka nova osoba u timu već u prva dva dana ima interne šale sa njim.

  Za naše zaposlene najteži deo rada od kuće svakako je to što ga ne viđaju redovno. Njemu zato nije teško da nas, i pored svog posla, okrene – samo da proveri kako smo. Zato je Nic naš NAJKOLEGA.

  Redakcija BIZLife-a vas poziva da pošaljete kratku priču o vašem kolegi/ koleginici na mail [email protected] Konkurs je otvoren do 15.2.2021.

  Ko je TVOJ NAJKOLEGA?

  Izvor: BIZlife

  Foto: Centili

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE