NAJKOLEGA: Neven Mališ, Project Manager Retail Solution Team, ASW Inženjering

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJKOLEGA: Neven Mališ, Project Manager Retail Solution Team, ASW Inženjering

  Prepoznati kvalitet pojedinaca i učiniti da ambicija, timski duh i posvećenost budu nagrađeni na pravi način, ključni su delići mozaika jedne uspešne i stabilne kompanije. Svake godine, IT kompanija ASW Inženjering bira svoju „Zvezdu u usponu“, a 2020. ASW sazvežđe zasijalo je imenom kolege Nevena Mališa.

  Uz samostalnost u radu, efikasnost koja prevazilazi očekivanja i preuzimanje odgovornosti za nove zadatke, kriterijum za dobijanje ovog laskavog priznanja bili su i doprinos uspehu tima i vrednosti koje ugrađuje u organizacionu kulturu kompanije.

  Prilikom odabira NAJkolege, Neven je bio jedini logičan izbor za sve nas.

  Neven Mališ je član Retail Solution tima, u okviru kojeg kao projekt menadžer radi na implementaciji rešenja za maloprodaju, a njegov posao nosi izuzetnu odgovornost, imajući u vidu rastuće zahteve klijenata i prirodu delatnosti koja nikada ne spava. Kako bi svako rešenje savršeno funkcionisalo, Neven je u svakom trenutku tu za svoje klijente a njegova profesionalnost i usmerenost ka rešenju čine da njihovo zadovoljstvo uvek bude na najvišem nivou. Operativac bez premca, profesionalac kakav je potreban svakoj kompaniji i drug kakav se samo poželeti može – ovo su reči koje odzvanjaju kao eho kada u ASW izgovorite Nevenovo ime.

  Dragi Nevene, želimo ti da svojim talentima i veštinama nastaviš da ostvaruješ postavljene ciljeve i budeš nezamenljivi kreator novih zajedničkih uspeha!

  Izvor: BIZlife magazin

  Foto: ASW Inženjering

  What's your reaction?

  Komentari

  • Kolega Fonovac

   Svaka cast ovom momku, imao sam prilike da saradjujem sa njim tokom studija tako da ne sumnjam da je uspesna karijera pred njim, sve najbolje i samo tako nastavi!

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE