NAJKOLEGA: Srđan Golub, šef utovara i istovara otpada, E-reciklaža 2010

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJKOLEGA: Srđan Golub, šef utovara i istovara otpada, E-reciklaža 2010

  Latinska poslovica kaže Nomen est omen, a sa tim se slaže i tim E-reciklaže, koji ističe da je njihov NAJKOLEGA Srđan Golub.

  „Golubovi su oduvek fascinirali ljude, a verovatno su najstarije pripitomljene ptice. Stari Egipćani su ih gajili još pre 3000 godina pre nove ere, a kasnije i Rimljani. U mnogim svetskim mitologijama i religijama golub je smatran univerzalnim simbolom sklada, mira i ljubavi.

  Nije slučajno što Srđan nosi baš to prezime. Zaista poseduje sve osobine kojima su kulturolozi, antropolozi, istoričari opisali ovu pticu. Jedina razlika od egipatskih golubova je ta što naš Golub sklad nalazi u neskladu, mir u nemiru, a ljubav u svemu! Svaki izazov je dočekan osmehom, svaka situacija rešena pozitivnim stavom, svaka proslava otvorena uz pesmu i gitaru, a svaka nova godina dočekana u kostimu Deda Mraza. On pomaže, smiruje, zabavlja, dok vam teku suze od smeha.

  Naša kompanija broji preko 200 zaposlenih, bavimo se reciklažom električnog i elektronskog otpada, nije uvek lako i na dnevnom nivou se susrećemo sa mnogo izazova. Profesionalizam i znanje su jače strane celog našeg kolektiva, ali kada spojite humor, optimizam, srdačnost i filantropiju, dobijete osobu koju imate potrebu i želju da nominujete za NAJKOLEGU, jer on to jeste. Srđane Golube, hvala ti na svemu.”

  Redakcija BIZLife-a vas poziva da pošaljete kratku priču o vašem kolegi/ koleginici na mail [email protected] Konkurs je otvoren do 15.2.2021.

  https://www.bizlife.rs/ko-je-tvoj-najkolega/

  Izvor: BIZlife

  Foto: E-reciklaža

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE