NAJKOLEGA: Tamara Jevrić, rukovodilac pravnih poslova, Adria Media Group

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJKOLEGA: Tamara Jevrić, rukovodilac pravnih poslova, Adria Media Group

  Nekoga kolege motivišu da bolje radi, nekoga da otkriva nove stvari, da pronađe nove hobije i interesovanja, nekome kolege pomažu i oko poslovnih i privatnih začkoljica, a čini se da je Ljiljana Jovanović iz kompanije Adria Media Group sve to pronašla u jednoj – NAJKOLEGINICI.

  „Prelistavajući LinkedIn jednog dana, prilikom treninga na traci (evo prve stvari za koju me moj NAJKOLEGA motiviše), videla sam objavu i pomislila da napišem nekoliko reči o Tamari. Kada sam započela pisanje, nisam znala kako da krenem, na poslu se zadesila gužva i manjak koncentracije i odustala sam. Ali evo me opet, jer me je u rešavanju jednog testa o prijateljstvu na poslu svako pitanje asociralo baš na nju:

  I can confide on people at work – (Tamara) AGREE;

  I feel I can trust coworkers – (Tamara) AGREE;

  I socialize with coworkers outside of the workplace – (Tamara) AGREE;

  I am able to work with my coworkers to collectively solve problems – (Tamara) AGREE.

  Tamara je veliki čovek (i bukvalno, visoka je 193 cm), sa još većim srcem. Dete koje obraduju mini čokoladne bananice, čačanski rebrasti čips, gumene bombone ostavljene petkom na stolu jer je petak, pa nam slađe sve ide.

  Svakodnevna je podrška, motivacija, osoba koja sve naše razlike dobro uklapa, tako da izgledaju kao da baš takve treba da budu, koja me tera da probam nove stvari, da budem hedonista u ispitivanju dobrih vina i sireva.

  Tamara je NAJKOLEGA, jer smo došle do tog stadijuma da ja i ne završim svoje pitanje, a ona krene da daje odgovor. Mislim da mi više od toga zaista ne treba.”

  Izvor: BIZlife

  Foto: Adria Media Group

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE