NAJKOLEGA: Zoran Kosić, menadžer finansija, Ball

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJKOLEGA: Zoran Kosić, menadžer finansija, Ball

  Kada mu se pruži ruka, kada se kroz razgovor i saradnju razvije istinski osećaj pripadnosti, svaki zaposleni će dati svoj maksimum. Ovim principom se tokom karijere duge dve decenije vodi Zoran Kosić i takav pristup je u svakoj kompaniji u kojoj je dosad radio bio prihvaćen i prepoznat. U Ballu je njegov način razvijanja međuljudskih odnosa ono što je od samog početka, uz ekspertizu u oblasti kojom se bavi, viđeno kao Zoranova jača strana i dodatna vrednost koju je doneo timu. Tokom pandemije koronavirusa, koja je obeležila poslovanje u ovoj godini, te Zoranove veštine su dodatno došle do izražaja. Pokazao je osobine koje krase pravog kolegu na kojeg možete računati – racionalnost, inicijativu, uspešno savladavanje krize i, što je najvažnije, istakao se kao osoba na koju zaposleni mogu da se oslone i u koju imaju poverenja. Zoran često pominje da je pandemija razvila novu bliskost među kolegama u Ballu.

  Dostupan je 24 časa svakog dana svima iz Ball tima, koji mu se mogu obratiti za sve ono što im je u tom trenutku važno. Njegov moto je da se osmehom bori protiv teskobe, zahvaljujući čemu u Zoranu kolege često vide „optimističan pogled na sutra”.

  Mnogo je anegdota koje se prepričavaju, ali se jedna uvek ponavlja. Naime, jednom prilikom je na nekom događaju prišla njegova bivša koleginica i sa sjajem u očima rekla: „Jao, sada je kod vas! A kada ćete da ga vratite?” – što dovoljno govori o Zoranu i tome koliko pozitivno utiče na sve oko sebe. Tip je čoveka kojem ne treba puno da unese pozitivnu energiju među zaposlene i da ih dovede do suza svojim nepresušnim smislom za humor.

  Redakcija BIZLife-a vas poziva da pošaljete kratku priču o vašem kolegi/ koleginici na mail [email protected] Konkurs je otvoren do 15.2.2021.

  Ko je TVOJ NAJKOLEGA?

  Izvor: BIZlife

  Foto: Ball

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE