NAJVEĆI KONKURS za zapošljavanje kabinskog osoblja Wizz Air do sada

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJVEĆI KONKURS za zapošljavanje kabinskog osoblja Wizz Air do sada

  Aviokompanija Wizz Air objavila je da pokreće najveći konkurs za zapošljavanje u svojoj istoriji, u okviru kog planira da zaposli 800 novih članova posade širom svoje mreže, do decembra ove godine.

  Konkurs za potencijalne članove posade u Srbiji biće održan u Beogradu.

  Preduzimljivi kandidati koji su oduvek sanjali o „nebeskoj“ karijeri zainteresovani za učešće mogu se prijaviti ovde.

  Kao deo procesa zapošljavanja kabinskog osoblja, Wizz Air će biti domaćin nekolicine događaja u avgustu i septembru.

  Beogradski događaj biće održan u hotelu Jump Inn (Koče Popovića 2a (bivša Zagrebačka), 11000 Beograd), u sredu, 25. avgusta, gde će potencijalni članovi posade imati priliku da nauče nešto više o Wizz Airu.

  Od kandidata se očekuje da dođu na ove sastanke u 9 sati pre podne, da ponesu ažurranu radnu biografiju i da se spreme da provedu dan pun aktivnosti, uključujući lična predstavljanja, učešće u igri uloga, grupnim vežbama i individualne intervjue.

  Članovi posade koji se priključe Wizz Airu mogu očekivati konkurentnu platu u jednoj od evropskih avio-kompanija sa najbržom stopom rasta, najbolju moguću pripremu i mesečni raspored rada koji se menja svake dve nedelje, navodi se u saopštenju.

  Članovi kabinskog osoblja radiće u prijateljskoj i multikulturnoj sredini i imaće uzbudljive prilike za razvoj karijere i pristup programima tipa „Od člana osoblja do kapetana u WizzAiru“ koji omogućava postojećim članovima posade da dobiju dozvolu za profesionalnog pilota.

  Članovi posade imaju pravo i na popuste na letovima i dodatne avio-karte za porodicu i prijatelje.

  Ovi događaji deo su konstantne potrage za novim članovima posade i pilotskog osoblja u okviru mreže Wizz Aira dok ova avio-kompanija unapređuje kapacitet i namerava da utrostruči veličinu svoje flote i dostigne cifru od 500 Airbus aviona u narednih 10 godina.

  Novi zaposleni pridružiće se Wizz Airu  u uzbudljivom trenutku za avio-kompaniju imajući u vidu otvaranje 18 novih baza i pokretanje više od 300 novih avio linija širom mreže samo u prethodnoj ogdini.

  “Imali smo inspirativnu godinu kada je u pitanju razgranjavanje mreže Wizz Aira i sa izuzetnim zadovoljstvom pozivamo buduće kabinsko osoblje da se pridruži fantastičnom timu i zaposli se u jednoj od avio-kompanija sa najvišom stopom rasta u Evropi. U toku budućih  faza konkursa za zaposlenje,  kandidati mogu saznati više informacija o onom što imamo u našoj ponudi. U kompaniji WIZZ mi smo ponosni na izuzetne mogućnosti za napredovanje, konkurentna primanja i  pakete osiguranja koji uključuju naknade i beneficije za zaposlene dostupne svim članovima kabinskog osoblja. Posvećeni smo  podršci koju pružamo našoj posadi u građenju karijere i prilikama koje im se brzo ukazuju. Dok se vraćamo kapacitetima koje smo imali pre pandemije i idemo u budućnost sa fokusom na rast, sa radošću ćemo pružiti dobrodošlicu talentovanim kandidatima koji će se pridružiti našem timu”, rekao je Heiko Holm, generalni direktor Wizz Air-a.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Wizz Air

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE