Nataša Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv SNS-a i Vučića

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nataša Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv SNS-a i Vučića

  Novinarka i supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Nataša Jeremić podnela je danas krivičnu prijavu Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu protiv Srpske napredne stranke, njenog lidera Aleksandra Vučića, kao i funkcionera SNS Milenka Jovanova, rekao je advokat Vladimir Gajić.

  “Ona je krivičnu prijavu podnela zbog događaja 20. marta kada su je optužili da je glavni vođa narko dilera u Srbiji. Protiv SNS krivičnu prijavu je podnela na osnovu Zakona o odgovornosti pravnih lica, protiv Aleksandra Vučića kao odgovornog lica za zloupotrebu odgovornog položaja i kao podstrekača u odnosu na glavnog izvršioca, a to je Milenko Jovanov”, rekao je Gajić novinarima u Beogradu.

  On je rekao da je krivična prijava podneta “zbog izvršenja krivičnog dela lažno prijavljivanje” i da očekuje da će Tužilaštvo brzo reagovati.

  Funkcioner SNS Milenko Jovanov je u saopštenju naveo da s Nataša Jeremić “upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji” a potom se premijer Aleksandar Vučić zbog te izjave izvinio građanima.

  Nataša Jeremić je na konferenciji za novinare u utorak, 21. marta rekla da ne prihvata izvinjenje Aleksandra Vučića.

  Ona je kasnije rekla i da novinari kojima nije dozvoljeno da prisustvuju konferenciji i nisu novinari nego glasnogovornici SNS. Među novinarima koji nisu ušli na tu konferenciju je i glavni i odgovorni urednik lista Informer.

  [preporucene_vesti ids=”262017″]

  Izvor: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • Da li je nebo iznad nas?

   Može mi se da ovako pišem Biću malo psiholog, malo seksolog, kao pisac lakih komada, a vi imajte malo strpljenja da saslušate šta ću da vam kažem. Zašto se Vučič okomio na gospođu Natašu Jeremić? Nije sigurno zbog njene političke snage, ili otrovnih strela kojima bi mogla, kao goropadna amazonka, u besnom galopu, u pohodu ka vlasti, da zbriše sa puta njegovo nezgrapno i pogureno telo. Pa šta je onda? Ona je sa mužem krenula u kampanju, a on na to nije imao odgovor. Ona je mužu došla kao šljivin cvet u vazi od zlata, a ovaj što ide sam, i gega se u hodu, i kliberi kao klovn na seoskom vašaru, dok iza njega tabanaju sendvičari sa kesama u rukama, u kesama bajata kifla i salama podriguša, piški se iza autobusa, doživeo je to kao težak udarac, koji ga je pratio od detinjstva: kompleks od lepih žena, do kojih nikada nije mogao da dođe. Mogao je on Vuku da zvizne neku svoju frazu u lice, ono "nikakav problem" ili "ponosam sam na suficit", ali nije mogao da mu parira lepim prizorom. Uveren sa da Vučič mrzi lepe žene.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE