NEDELJNI HOROSKOP: Konačno će svi znaci "prodisati"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NEDELJNI HOROSKOP: Konačno će svi znaci “prodisati”

  Piše: Mila Kecman, astrološkinja

  Ovu nedelju obeležiće ulazak Venere u znak Vage što daje bolju perspektivu za postizanje dogovora, kompromisnih rešenja, potpisivanje ugovora i uopšte svega što podrazumeva konačno usaglašavanje dve strane kako na poslovnom tako i na emotivnom planu. Tenzije među ljudima se smanjuju, oni koji to nisu bili spremni da urade, sada popuštaju, a Mesec u dobrim aspektima će doprineti tome da svi budemo jedni prema drugima dosta blaži i da pristupamo problemima sa više razumevanja nego što smo to činili u proteklom periodu kada smo svi bili pod uplivom teških aspekata koji su posebno naglašavali netrpeljivost na relaciji pojedinac – kolektiv.

  Takođe Uran koji je u proteklom periodu posebno bio izložen energetskim napadima drugih planeta, a koje su istovremeno napadale i njega, konačno pravi dobre aspekte sa Marsom i Merkurom u Devici što će svima doneti to da se rad na poslu konačno isplati i konačno možemo da vidimo konkretnu nagradu sa sav uložen trud u proteklom periodu, a koji je teže nego ikad bilo uložiti u uslovima koji su pravili izazovni aspekti na nebu.

  Mesec će tokom ove nedelje boraviti u Strelcu, Jarcu i Vodoliji, a što će posebno značiti za Vodolije i Lavove kojima je ovaj mesec počeo u agoniji rasula svega što ih okružuje. Pun Mesec u Vodoliji  na kraju nedelje (22. 08.) doneće konačni epilog svih konflikata, problema, nesporazuma i razmirica koje su nas pogađale kako u poslovnom tako i intimnom okruženju. Takvi epilozi ne moraju biti nužno ni loši ni dobri, već će svojim ostvarenjem doneti finalizaciju svih onih stvari koje su nas, naizgled, beskrajno opterećivale, umarale i trošile , posebno u protekle dve nedelje, a to već samo po sebi biće jedan benefit koji će nam doneti mir i spokojstvo.

  Ovan

  Fokus na posao vam i ove nedelje ne manjka, potrudite se samo da vas razna govorkanja, ogovaranja i naizgled tajne razmirice ne izbace iz istog jer će sve delovati predimenzionirano u odnosu na to kako stvarno jeste. Trač je samo trač i neka kao takav i ostane bez dodatnog ulaganja vaše energije u nešto što nije vredno uloga, a posebno ne ovnovske energije. U takvoj atmosferi možete i konačno da realizujete odlazak na odmor koji vam je preko potreban a bez straha kako će posao da opstane baš bez Vas lično. Ako se odlučite da ovu nedelju ipak provedete radno, prilike su izvrsne za zaključenje novih poslova i postizanje bilo kakvog vida dogovora ili rešenja tako da obe strane budu na dobitku. Na polju karijere generalno možete konačno reći da ste okruženi stabilnim ljudima na koje možete da se oslonite. Emotivan život takođe obećava, sa partnerom je konačno mirno more, a singl Ovnovi imaju zagarantovan uspeh i zeleno svetlo gde god se pojave.

  Bik

  Situacija i ove nedelje za vas nastavlja da se razvija u pozitivnom smeru. Posla ima i više nego dovoljno, a samim tim i novca i materijalnog dobitka koji je pripadnicima vašeg znaka uvek imperative. Posao je ove nedelje vaše polje zabave i opuštanja, biće vam lako da radite i bićete otvoreniji za nove predloge I ideje više nego inače. Misli vam lete ali  u dobrom smeru i nek kao takve i nastave da nadolaze jer će se iz njih izroditi puno plodonosnih ideja. Konačno možete reći da ste zadovoljni smerom u kom vam se razvija karijera iako postoji još problema koji vam predstoje za rešavanje,a posebno krajem nedelje možete računati na okončanje istih. Situacija u domu je turbulentna ali ipak na neki način sređena, a vama kao zemljanom znaku je pre svega važno da i u haosu postoji neka uređenost i usmerenost. Pazite da vam porodične razmirice ne odvuku previše pažnju od posla. Na partnera možete računati kao na apsolutnu podršku i sigurnu luku. Ukoliko ste sami možete se nadati jako pozitivnim promenama vašeg relationship statusa, konačno imate mogućnost da uvidite ko je dobar za vas.

  Blizanci

  Iako bi trebalo da se ove nedelje više fokusirate na dom i kuću pažnju vam izgleda odvlači sve ostalo što se dešava oko vas istina jeste da je dosta izazovnih dešavanja. Međutim ono što se dešava u vaša četiri zida moglo bi vas prilično izbaciti iz takta da rešavate važna karijerna pitanja zato vodite računa da budete prisutni svuda podjednako i da zadovoljite sve uloge koje vam je život zadao da igrate iako vas se sada igra samo ona zabavna. U glavi vam je putovanje i odmor ali za to i dalje nije najbolji trenutak, imajte na umu da ste dosta toga ostavili nezavršeno, a posebno vam misli nisu sređene. A sa nesređenim mislima posebno vodite računa ako sedate za volan. Partner je prilično razdražljiv što je posledica njegovih ličnih problema i frustracija, a kojima ste i vi uzrok samo to odbijate da vidite jer vam se tako više sviđa. Sa druge strane za same Blizance ovo je idealan period da se odlično zabave i provedu – iskoristite to dok možete.

  Rak

  Vaš vladar Mesec konačno zauzima stabilnije aspekte i pozicije što vam daje unutrašnje olakšanje i rasterećenje i konačno možete bistrije glave da rasuđujete i donosite važne odluke. I dalje morate biti obazrivi ako radite i baratate tuđim novcem jer možete napraviti nepredvidive gubitke koje ćete morati da plaćate iz vlastitog džepa. Kolektiv na poslu vam je prilično naklonjen i ovo je posebno povoljan period za zaradu upravo onim Rakovima koji rade u velikom kolektivu. Isto tako oni koji su ‘’sam svoj gazda’’ u većem su riziku od finansijskih gubitaka posebno krajem nedelje. Ipak opšti poredak stvari na polju karijere je postavljen u vašu korist, vodite računa da ‘’tri put’ merite, jednom sečete’’ ma kakve odluke donosili vezano za karijeru. Za Rakove u vezi situacija na polju partnerstva je stabilna, možete računati i na pomoć partnera u domenu posla jer je partner izuzetno oran za rad a i bolje uviđa neke stvari od vas. Samim Rakovima se ukazuju izvanredne prilike za koje jedino moraju da budu dovoljno zreli zato preispitajte pre svega svoju spremnost da uplovite u neki odnos, a naklonost druge strane vam je zagarantovana.

  Lav

  Vi ste u proteklom periodu posebno bili pogođeni i ugroženi dešavanjima na nebeskom svodu, ali neminovno dolazi period  olakšanja i razrešenja mnogih neprijatnih situacija sa kojima ste se suočili. Situacija na poslu se stabilizuje u onom smeru u kom se stabilizuje vaš unutrašnji haos , dakle – od vas zavisi. A dobra vest je da ste upravo vi glavni u donošenju odluke šta je najbolje za vas. Iako i dalje savetujem da se sačeka sa potpisivanjem ugovora i sklapanjem partnerstava, ovo je konačno dobar period za one Lavove koji bi da promene posao ili probaju nešto novo sa svojom karijerom da naprave. Ovu priliku ste dugo čekali i zaslužili ste da je dočekate. Finansije se kreću u pozitivnom smeru ali sa amplitudama. Pazite gde držite novčanik ili bilo kakav keš. Problemi sa partnerom bi konačno mogli da se okončaju krajem nedelje i nemojte paničiti ako to bude i raskid jer je tako najbolje upravo za vas. Lavovi koji nisu zauzeti konačno mogu malo da se opuste i uživaju u flertu i lepim rečima neki se možda iznenadno i zateknu u odnosu koji obećava.

  Devica

  Napeti ste što je posledica ogromne količine misli i zadataka koje imate u glavi. Stanite i dobro razmislite šta su vam prioriteti jer se čini da ste pobrkali lončiće na tom polju. Hoćete da radite stvari ‘’od natraške’’ jer vam se čini da je tako lakše, a time preskačete da pođete od glavnog uzročnika problema to jest od vas samih. Sreća ovo je poslednja nedelja kada ćete biti zaglavljeni u prošlosti, lep period vam predstoji u kome savetujem da fokous pre svega usmerite na same sebe. Ipak i pored pogubljenosti u vlastitim mislima imate naboj  energije i potrebe za radom, a i materijala za rad ne manjka. Pazite se nekih nedovršenih projekata odnosno pazite da vam ne promakne idealna prilike da ih završite. Idealan je period da se osamite i radite sami od kuće, a karijera će dati onoliko plodova koliko svoje energije u nju uložite – ni manje ni više. Situacija sa partnerom vas jako opterećuje i unosi vam nespokoj ali imajte na umu neke stvari pogrešno postavljate i predpostavljate, sačekajte bolji period za teške razgovore. Same Device nek se prepuste neobaveznim odnosima jer će se upravo iz njih izroditi ono ozbiljno što toliko iščekuju, ali ne sad nego kad dođe vreme.

  Vaga

  Konačno je vaš vladar Venera u vašem znaku i sve vam se kockice slažu ali vas i dalje progoni unutrašnji nemir. Izazvali ste konflikt sa sebi dragom  dragom osobom iz vlastite neuračunljivosti i sada vas to proganja. Pazite da isti problem ne napravite sami sebi na poslu. Zvezde su vam naklonjene ali vaša sopstvena psiha nije. Imate uslove i za zaradu i za uspeh ali se sami sabotirate i pravite problem gde ga nema. Moguć je neki neočekivani preokret na polju karijere kome se niste nadali. Pazite da od toga ne napravite nepotrebnu dramu jer ne mora uopšte biti nešto po vas loše osim ako ga opet sami u svojoj glavi tako ne doživite. Finansije su stabilne i ne bi trebalo da bude većih problema posebno za one koji rade sa novcem. Što se tiče odnosa sa partnerom savet je isti kao i kada se radi o potpisivanju ugovora i postizanju dogovora – nejasno je šta sami od sebe hoćete, samim tim niste u stanju da postavite adekvatne uslove. Same Vage mogle bi iskusiti neku neprijatnost krajem nedelje ali ništa trajnog karaktera, imajte na umu da vam je vaš vladar, Venera, izuzetno naklonjen.

  Škorpija

  Vi nekako uspevate da odolite svim izazovima i da ostanete uzemljeni bez obzira što šibaju vetrovi sa svih strana. Na poslu bi moglo doći do nekog sukoba sa autoritetom ali u koji vi ne morate biti direktno uključeni. Pazite da u tom slučaju odigrate pametno i ostanete neutralni jer bi bilo kakvo zauzimanje strana i pozicija moglo negativno da se odrazi na vašu karijeru. Umesto poslovnog, fokusirajte se na sukob unutar kuće jer tu već imate jasno definisanu poziciju koju bi trebalo da zauzmete. Moguć je finansijski gubitak upravo kroz kuću i dom zato pažljivo sa porodičnim investicijama. No generalno gledano, pozcija planeta i aspekti su vam više-manje naklonjeni i ne bi trebalo da bude većeg razloga za brigu. Sa partnerom je atmosvera idilična u čemu i uživate, a same Škorpije mogu imati vrlo uzbudljive i izazovne događaje u potrazi za partnerom. Obratite pažnju na osobu iz šireg kruga prijatelja, mogla bi biti vaša idealna druga polovina.

  Strelac

  Ova nedelja počinje sa Mesecom u vašem znaku što vas svakako čini razdražljivijim nego inače. Činjenica jeste da vam ovaj period zadaje dosta izazova i da vam se čini kao da problemima nema kraja međutim poboljšanje možete već očekivati pre svega na poslu gde može doći do prijatnog iznenađenja. U pogledu karijere uopšte planete su vam takođe naklonjene jer vam pružaju energiju i snagu da napredujete dalje. Problem je što ste prosto teški sami sebi i neko rasterećenje u tom pogledu možete očekivati tek krajem meseca. Do tad koncentrišite se na to da nekako posložite haotične emocije. Trenutno ste sami sebi najveći i vrlo verovatno i jedini neprijatelj, a to je možda i najteži zadatak za prevazići. Pazite da krajem nedelje ne dođete u bespoteban sukob sa više ljudi i savetujem opreznost u saobraćaju bilo da ste pešak ili vozač. Nemojte izazivati svađu sa partnerom jer sada nije trenutak za to pre svega jer ni njemu ne cvetaju ruže. Sami Strelčevi vape za vezom ali je pitanje da li vezu želite da bi popunili unutrašnju prazninu jer veze ne služe tome. Sreća vam se smeši uskoro samo prvo naučite kako da ispunite sami sebe.

  Jarac

  Konačno vam se osmehuju finansije kojima ste se dugo nadali, a na kraijernom planu profitirate u svakom smislu. Vaš vladar Saturn je zaista bio u izazovnim aspektima i sada će mu Venera u Vagi doneti neophodno rasterećenje na više frontova. Na poslu je i radno i borbeno ali ste svesni da tako mora biti ako mislite napred. A pravda je na vašoj strani u smislu da možete da se nadate da će vam se svaki trudi isplatiti, posebno ovaj nadljudski. Posebno se smeši sreća Jarčevima koji se bave umetnošću i estetikom uopšte. Partner bi mogao imati ozbiljnu krizu tokom vikenda, a vi imate moć da mu pružite podršku. Imajte na umu da je i u vašem interesu da budete nekome rame za plakanje. Za same Jarčeve je situacija dosta bolja nego za zauzete, možete očekivati zaista prijatna iznenađenja koja će vas voditi ka ostvarenju vašeg cilja, šta god da ste naumili, ali i za to morate da naučite da budete fleksibilniji.

  Vodolija

  Čini se da trenutno plivate bolje u teškim okolnostima nego u lakim i iskreni savet bi I bio da birate teži put. Jer težim putem sve ide kao podmazano, a ovaj lakši se samo takvim čini. Postoji neki konflikt vezan za posao i radno mesto koji vam ne da mira, ali njegovo razrešenje bi ste mogli očekivati tokom vikenda i to u vašu korist. Budite mudri i ne radujte se previše glasno jer dušmani i dalje vrebaju priliku da se opustite, a period za opuštanje pripadnicima vašeg znaka tek predstoji samo nemojte popuštati u ovom trenutku koji može biti presudan. Sreća će vam se osmehnuti koliko god situacija izledala bezizlazno, važno je samo da u to verujete. Rešenje za trenutnu situaciju na opštem planu karijere leži u onom segmentu poslovanja u koje se najmanje uzdate da vam može doneti neki benefit. Naučite da prilike tražite tamo I gde vam prividno izgleda da ih nema. Još uvek nije moment za radikalne promene i nove početke. Umesto planiranih fokusirajte se na neplanirane uspehe. Uspeh u radu sa inostranstvom I strancima zagarantovan. Nešto je nepoljnija situacija za Vodolije ukoliko se bave osiguranjima i tuđim novcem. Partner prolazi kroz ličnu krizu a vi još uvek nemate sopstvene resurse da pomognete ni sebi, kamo li njemu. Ponekad je nažalost rešenje upravo gledati samo sebe. Slobodne Vodolije pazite s kim se upuštate u flert, loš izbor mogao bi vas koštati dosta živaca.

  Ribe

  Pazite sa kim sklapate poslove jer bi pograšna odluka mogla da vas košta dosta novca. Situacija na radnom mestu jeste bolja ali daleko od idealne, još uvek morate dobro da pazite šta kome pričate. Za razliku od Vodolija ukoliko se bavite osiguranjima i/ili tuđim novcem veliki su izgledi da ostvarite veliki uspeh I profit. Na opštem planu karijere nemojte se čuditi ako dođe do iznenadnih promena pozicija i ne plašite se da prihvatite nešto novo čak i ako u početku ne izgleda kao idealno rešenje. Neko od starijih i iskusnijih kolega mogao bi vam biti figura od izuzenog značaja za poslovanje. Neke Ribe mogu računati i na poziv za posao u inostranstvu. Na partnerskom planu puno verbalnih okršaja, ali ništa od suštinskog značaja za vaš odnos sa partnerom. Ako nemate šta pametno da kažete zaista je bolje da povučete. Takođe ako nemate adekvatnu reakciju ne nasedajte ni na verbalne provokacije koje dolaze od druge strane. Singl Ribe mogle bi ostvariti interesantno poznanstvo sa nekim ko dolazi iz daljeg inostranstva. U tom smislu budite otvoreni za različita društva i okolnosti kada budete izlazili, posebno tokom vikenda. Oprezno sa pićem.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE