NEDELJNI HOROSKOP: Osetan energetski pad ZA SVE!

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NEDELJNI HOROSKOP: Osetan energetski pad ZA SVE!

  Piše: Darija Basta, astrolog

  Nakon zanimljive prethodne sedmice sa pomračenjima i počecima retrogradnih ciklusa, ove nedelje imamo blago olakšanje uz par, doduše, relativno iscrpljujućih aspekata.

  Naime, Sunce (naš identitet, vitalnost, snaga) pravi kvadrat sa Neptunom (kolektivna podsvest) već 11. juna i ovo može izazvati energetski pad svima, bez obzira na naše individualne aspekte. Na društvenom nivou može doći do zamora materijala, blage frustracije i zbunjenosti. Kako je Sunce u agilnim blizancima, svakako ćemo uspeti da se adaptiramo na bilo kakve novonastale okolnosti, naročito ako se prevaziđe zamka ega i pokaže razumevanje za kolektivne ciljeve. Verujte i rezonujte situaciju hladne glave.

  Drugi izazovan aspekt ove nedelje je susret aktivnog Marsa sa Neptunom 13. juna. Pozitivna strana ovih energija leži u pomeranju ili rušenju granica (Neptunov alhemijski kvalitet je „rastvaranje“ zarad transformacije ), da bi se u tom procesu došlo do inspiracije, dubljeg poimanja sopstvenih i tuđih postupaka, intuicije i alternativnih rešenja za dugoopstajuće probleme. Izmestimo se iz ovog trenutka u vremenu i prostoru, probudimo se, jer se nalazimo u važnom dobu za istorijske događaje i kolektivni progres.

  OVAN

  Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, kao i sveže ideje. Vaša disciplina, predanost i energija biće zarazni. Neki će pokrenuti kolege oko sebe. U emotivnim odnosima zanimaće vas sasvim obične stvari. Nećete imati velike zahteve, već naprotiv, bićete skromniji više nego ikad. Oni koji su još sami, ljubav će potražiti na mestima na kojima se svakodnevno kreću. Biće dobro.

  BIK

  Mnogi će svoje ambicije svesti na realnu meru i to će biti dobro. Biće i onih koji će vagati svoja postignuća iz prošlosti. Osećate da je došlo vreme kad nešto treba promeniti ili raditi drugačije nego do sada. Neki će odlučiti o tome. Privlačiće vas sve što je skriveno, a mnogi će transformisati svoja shvatanja po pitanju senzualnih želja u svom emotivnom životu. Ponekad vam strasti neće dati mira i vodićete u sebi jaku borbu između razuma i osećanja. Bilo bi bolje poslušati razum za sada.

  BLIZANCI

  Pokušaćete da usmerite stvari u konstruktivnom pravcu i izbegavaćete nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas  baš svi vole, mnogi zapravo ne podnose vašu samouverenost. Ponekad ste malo tašti preko svake mere. Poradite na odnosima sa kolegama. Svoju silnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to veliki trud sa jednako važnim rezultatima. Poslužićete se originalnim idejama koje će ponekad iznenaditi drugu stranu. Ipak, bićete prihvaćeni.

  RAK

  Pred vama je nedelja povećanih kretanja. Mnogi će čak i preći u drugi grad zbog posla. Poslovna putovanja osvežiće kako vas, tako i način na koji radite. Biće i onih koji će sa lakoćom razmenjivati nove ideje sa kolegama i partnerima. Verovatno ćete se truditi da razmenite dobru energiju sa emotivnim partnerom. Ojačaće poverenje u vezama, a samci će biti skloni idealizaciji. Ništa manje od toga. Ipak, objektivno gledajući, bićete malo emotivno distancirani. Privremeno.

  LAV

  Vaše sposobnosti će ovih dana verovatno izaći na površinu. Radićete sa više zadovoljstva, mada će ponekad biti zaista naporno. Zaposleni u ugostiteljstvu pripremaće velike ili zahtevnije projekte. Imajte mašte. Doći će do delimičnog poboljšanja vašeg privatnog života, ali postojaće i mogućnost sitnih provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Zato se ne zalećite. Budite strpljivi i negujte ono što imate. Samo taktično.

  DEVICA

  Neki će biti u iskušenju da podlegnu ljutnji. Dobro razmislite i pokušajte  da ostanete mirni čak i ako vas kritikuju. Ključ uspeha ovih dana jedino je u saradnji i kompromisima sa kolegama. Ne zaboravite na to. Potreba za zaštitom u privatnom životu biće naglašena. Ipak, ne gnjavite partnera da vas štiti, jer niste malo dete. Shvatite da ne postoji garancija ni za šta na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati sigurnije. Odrastite.

  VAGA

  Nastavićete tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se smenjivati individualni i timski način rada, a vi ćete se prilagođavati čas jednom, čas drugom stilu. Uspećete u većini uz dobru organizaciju. Prihvatićete ono što imate i što živite. S takvim pametnim pristupom počećete da uživate u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovaraće svima koji su u dužim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

  ŠKORPIJA

  Sve na poslu vrteće se oko saradnje sa drugima. Ništa nećete moći sami, ali ni na silu. Zato budite otvoreni i za drugačija mišljenja i metode. Ako se budete osećali umorno, bolje se organizujte i ekonomično postupajte sa svojim snagama. Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Shvatite to kao izazov koji vas oboje može pokrenuti da još više poboljšate svoj odnos. Oni koji su još sami puno će razmišljati.

  STRELAC

  Aktiviraćete se u obnavljanju poslovnih kontakata, pa ćete pokušati da oživite neke projekte za koje verujete da su dobri. Balansiraćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari ipak ćete zadržati za sebe. Bićete zagonetka drugima, a u duši spremni na ljubav. Mnogi će otkrivati svoju erotičnost. Ako već jeste u vezi, ona bi trebalo da se produbi, a partner bi mogao opet da se zaljubi u vas. Samci će biti pozivani u društvo, ali na diskretan način.

  JARAC

  Uslediće dani kad ćete biti vešti u obavljanju poslova, ali nespretni u izražavanju. Moglo bi se dogoditi da vas pogrešno protumače ili shvate. Zato se potrudite da budete što jasniji ili ne objašnjavajte ništa ako baš ne morate. Oni koji su u dugim vezama imaće sve jaču potrebu za intimom pa će se najverovatnije povući u osamu svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi da je sretnu na sasvim običnim svakodnevnim mestima.

  VODOLIJA

  Vreme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu najbolji dani za tako nešto. Bolje je zasad svoditi račune. Planete vam uglavnom idu na ruku kad se o ljubavi radi. Oni u vezama neka budu ipak malo tolerantniji. Oni koji su još sami rado će izlaziti i zabavljati se do mile volje. Jako će im goditi velika društva i bučna mesta. Biće veseli.

  RIBE

  Komuniciraćete sa saradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće manje atraktivni. Neka je i tako, radite najbolje što možete. Bićete željni zabava i događaja, a neće ih biti dovoljno da vas ispune. Imajte na umu da je ovo prolazna faza, pa joj ne treba pridavati previše značaja. S druge strane, ako ste u dugoj vezi, stvari se razvijaju sasvim dobro.

  MESEČNI HOROSKOP: Dobro došli u sezonu nemirnih Blizanaca!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE