NEDELJNI HOROSKOP: Pred Ovnom burna nedelja, Raka pritiskaju obaveze!

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NEDELJNI HOROSKOP: Pred Ovnom burna nedelja, Raka pritiskaju obaveze!

  Piše: Darija Basta, astrološkinja

  Očekujte nedelju punu preokreta, stvaralačkih impulsa i strastvenih susreta od srede, 7. jula, kada živahna Venera u lavu zauzme interesantnu dispoziciju sa nepredvidivim Uranom u biku.

  Naime, dvaput godišnje, ova selestijalna tela obrazuju izazovan aspekt (kvadrat), odnosno postave se pod uglom od 90 stepeni i ovakav aspekt, možda kratkoročan, ali svakako intenzivan – prosto doliva ulje na vatru i intenzivira sve strasti. Ovo dovodi emocionalne protoke do spontanog sagorevanja i nemojte se čuditi ako sami sebe prevaziđete kada budete konačno zauzeli beskompromisan stav ili nekakav ultimatum po pitanju svog ljubavnog života.

  Sa Uranom u biku u kombinaciji sa Venerom, može doći do fuzije kompletnog „ma sve može odmah i sada“ stava i nekih tradicionalnih romantičnih vrednosti. Šta će biti konačan ishod? To je potpuno na vama.

  Hipersenzitivnost nije nikakva slabost, već dar i oni koji su sposobni da se potpuno prepuste svojoj intuiciji i veruju u životni tok – imaće veoma prijatno iskustvo u petak, kada imamo empatijski mlad mesec u Raku.

  Možda na prvi pogled deluje kao mudra odluka malo prikrivati osećanja i biti oprezan, ovakvo ponašanje nas može koštati lepih iskustava. Prepustite se osećanjima, nema potrebe za stalnim skrivanjem u svom oklopu, dragi rakovi. Hranite dušu, duh i telo, štitite svoje najbliže ali nemojte zaboraviti i da voljenoj osobi kažete koliko ste im privrženi.

  U skladu sa tim, u nedelju, 11. jula, Merkur, naš glasnik, ulazi takođe u sentimentalne rakovske vode. Obzirom da vlada komunikacijom, čitavog perioda sve do 27. jula, imaćemo ove tople, dobronamerne vibracije.

  OVAN

  Ponovo je pred vama burna nedelja. Biće dosta reči, kontakata, pokreta u svakom smislu. Odmora će najmanje biti, što vama negde i odgovara jer adrenalin je vaše drugo ime. Ono što vam neće odgovarati jeste što ćete morati da sarađujete a vi ste uglavnom solo igrač. Ovo je nedelja u kojoj će skoro svaka akcija biti povezana sa još nekim. Na emotivnom polju će vas nervirati izlivi patetike od druge strane jer od toga nemate ništa a ni saosećanje za takve postupke. To nije lepo, nisu svi kao vi.

  BIK

  Mnogo toga ove nedelje će zavisiti od prijatelja, socijalnog okruženja i porodice. Vaše namere će biti dobre, kreativne, dosledne ali ćete zavisiti od drugih i njihovih raspoloženja. Pokušajte da ne reagujete burno jer će to samo vama štetiti. Čuvajte prijatelje, to je jedino važno i vreme koje budete proveli sa njima daće vam elana i nove ideje. Ljubav prelazi iz razgovora u praktičnost. To će vas u jednu ruku uplašiti u drugu obradovati. Kad prođu prvi utisci, gledajte šta je najbolje za vas.

  BLIZANAC

  U svemu ćete imati povoljne okolnosti, druženju, izlascima, upoznavanjima novih ljudi, kontakata, sem u poslu. Tu će se javiti prepreke, koje nisu nepremostive ali vam naprosto neće ići sve kako ste osmislili. Ljubavne veze, ljubav uopšte je na vašoj strani, dovoljno je samo da budete opušteni, ne mislite o budućnosti, prepustite se i uživate. Ako počnete da mislite o sutrašnjici, znate i sami, povući ćete se i propustićete priliku da uživate u osećanjima koja oplemenjuju.

  RAK

  U ovoj nedelji će vas pritiskati obaveze, toliko da će u vama izazivati strah, nervozu i usled toga možete biti neoprezni i napraviti štetu, sebi. Stoga pokušajte da se smirite, ukažete sebi da ne možete nikoga i ništa kontrolisati i prihvatiti da mnogo toga ne zavisi od vas. Dakle, živite dan za danom i prepuštajte se kako obaveze budu zahtevale, nemate drugog izbora, sve ostalo će vam doneti stres i nesanicu. Čuvajte stomak. Emotivno ćete biti na sedmom nebu, ovo je ipak vaša sezona i prepustite se emocijama. Put sa voljenom osobom.

  LAV

  Mnoga pitanja koja su od važnosti za vašu budućnost, položaj, status u društvu pa i sudbinu, odigraće se ove nedelje, tačnije dobićete sliku kojim putem da krenete. Vama je najvažnije da imate cilj, onda idete ka njemu kako god. Dobićete pravac, cilj sami odredite i krenite, nema više čekanja. Porodica i porodično okruženje će vam i dalje stvarati problem i odatle nećete dobiti podršku, tako da na to ne računajte, već sve suprotno tome. Vaš život je u pitanju, porodica ostaje uvek tu, ma kako sada izgledalo. Ljubavni i seksualni život se prepliću, što i čini jednu vezu. Uživajte.

  DEVICA

  Misli vam neće biti optimistične jer ćete sve negativne strane poslovanja i života uopšte, tokom ove nedelje, posložili na najgori način, pa da se iznenadite ako bude išlo na dobro. To je vaš stil i način preživljavanja ali njime ne opterećujte druge oko sebe, posebno drage ljude. Odbijate ih od sebe, stvarate im nelagodu i ako vam prebace zbog toga upadate u ulogu žrtve. Time pravite još gore. Ćutite za promenu, jer vaše sumnje su neosnovane i ne trujte druge oko sebe. Partnerski odnosi neće biti najbolji, jednostavno ove nedelje će svako vući na svoju stranu a krivac je neko treći ko je ubacio sumnju između vas. Pokušajte da budete iznad toga.

  VAGA

  Predstoje vam konfliktni susreti sa ljudima koji su tradicionalisti ili oni koji su revolucionari, sredine neće biti. Vi kao neko ko je spreman za kompromis i saradnju, nećete imati sa kim da pričate u vašem maniru. Preostaje vam da ih saslušate, nasmešite kao i uvek i radite po svome. Ako ne budete mogli da se suzdržite i uđete u priču, nećete se lako izvući iz nje. Na emotivnom polju postoje prepreke koje dolaze sa strane. Pustite da vreme uradi svoje, ako budete na silu pokušali da popravite stanje, neće izaći na dobro.

  ŠKORPIJA

  Radna nedelja će biti puna obaveza koje će pratiti glavobolja. Naprezaćete se da sve postignete, nedostajaće vam san. Sem obaveza koje ćete morati da odradite, prijatelji će vas trebati jer su u problemu. Želećete i njima da pomognete ako uspete da posložite sve što morate da uradite. Bićete iscrpljeni fizički, emotivno i psihički. Ljubav je zato na vašoj strani, čeka vas da se spojite, date sebe, kako samo vi umete, uživate i relaksirate. To će biti jedini trenuci gde ćete davati sebe sa željom i potrebom.

  STRELAC

  Porodica i porodično okruženje će obeležiti nedelju pred vama. Imaćete dosta porodičnih aktivnosti što će vam prijati nakon radnog dana jer na poslovnom polju nećete biti zadovoljni. Nije reč o poslu, nego o kolegama i saradnicima, a vama kada međuljudski odnosi nisu dobri, sve drugo gubi smisao. Pustite ih da se pokažu kakvi su, ne ispravljajte nikoga, nisu vam oni prijatelji, upamtite to. Ljubavni život  postaje monoton, bez dešavanja. Vi ste od onih koji preduzimaju akciju, krenite onda i menjajte nešto.

  JARAC

  Neobične ponude vas očekuju u poslovnom svetu. Neke će vam doneti status u društvu, bolje radno mesto a manje mesečne prihode, drugi lošije radno mesto a bolje prihode. Logika, taktika i želja za uspehom će biti na ispitu. Dobar glas ili bolje finansije, oboje neće moći. Na vama je da odlučite šta ćete, glas ili novac. Na emotivnom polju postajete zreliji i samosvesniji što će vam podići kriterijume. Vama je to potrebno i prijaće vam ta vrsta sigurnost, koliko će suprotnoj strani prijati je njen problem. Naučili ste da uvek ostajete samo sa sobom.

  VODOLIJA

  U ovoj nedelji ćete se osećati sjajno. Davaćete elana i ljudima oko vas. Imaćete osećaj kao da vas neko juri, imaćete ideje u sekundi i želećete da ih odmah ostvarite, tu nastaje problem. Za sve je potrebno vreme a vama će se žuriti, gde, verovatno nećete imati pojma, nije ni važno. Družićete sa ljudima, izlazićete, moguća su i kraća putovanja. Adrenalin na najvišoj crti merača koja postoji. Budite oprezni, bez obzira na dobar osećaj, u takvim danima često dolazi do trapavosti i povređivanja ljudi u hodu, što vam je inače mana.

  RIBE

  Emotivni i seksualni život će jedino vredeti i biti dobri tokom ove nedelje. Možda vam to bude pomogne jer u većini drugih segmenata života nećete moći da posložite kockice. Najveći problem će biti finansije, jer će se pojaviti mnogo stvari za plaćanje na koje niste računali. Zastoj u poslovanju, nerazumevanje sa saradnicima, nesanica i svakodnevni stresovi u praktičnom delu života vas očekuju. Verujem da ćete sve pregurati sa ispunjenim srcem. Srećno!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE