NEDELJNI HOROSKOP: Predstojeća nedelja je LEKCIJA

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NEDELJNI HOROSKOP: Predstojeća nedelja je LEKCIJA

  Piše: Darija Basta, astrolog

  Predstojeća nedelja će za većinu nas predstavljati neku vrstu lekcije pravovremene manifestacije. Mnogi ljudi više i ne veruju u slučajnosti, već u sinhronicitete i neku vrstu igre sudbine i karme.

  Uzvišen splet događaja koji se manifestuje u pravom trenutku na pravom mestu, sinhroniciteti i sudbinski susreti upravo će obeležiti ovaj period. To što će nam univerzum pružiti prave okolnosti u pravom trenutku ne znači da je tu sav posao završen. Naše je da prepoznamo prilike i iskoristimo taj trenutak na najbolji mogući način. Nakon kulminativne energije punog meseca u Vagi, u nedelju, trebalo bi da smo potpuno pojmili šta funkcioniše, a šta ne u našim ličnim odnosima. Ovo je tek sam početak, jer jedno je imati uvid u nešto, a onda sačekati i pravi trenutak i pravu ideju o tome šta tačno učiniti.

  Sunce u Ovnu i jeste doslovno simbol akcije i incijative. Venera i Sunce u sekstilu sa realističnim Saturnom će nam dati zrelosti, rezona, nepristrasnosti i najvažnije – osećaja za pravovremenost usled ovih karmičkih događaja.

  OVAN

  Na neki način je fascinantno koliko vam je nelagodno bilo u proteklom periodu što se tiče emotivnih odnosa ili samog pristupa prema traženju ljubavi. Ovo su sve simptomi te pojačane svesti o tome šta treba promeniti u vašem emocionalnom životu i prihvatanju čitave brutalne istine o tome. Možda vam još uvek neće biti sasvim jasno KAKO da preokrenete situaciju u svoju korist, ali svakako imate susret sa surovom realnošću ove nedelje a to je da preuzimanje akcije na ovom polju više nije dovedeno u pitanje. Jedino pitanje koje ostaje je – kada?

  BIK

  Ova nedelja će biti jedna  od onih kada ćete imati priliku da sedite mirno i posmatrate kako se haos odvija svuda oko vas. Ali nemojte se previše opuštati – vaše vreme svakako dolazi, ali ove nedelje makar možete potpuno da se odmorite. Iskoristite ovo vreme da uživate u stabilnosti kojoj toliko težite. Profesionalno, mogli biste malo da se angažujete sa strane, van rutine ili da se posvetite nekim starim hobijima.  Partneru ste velika podrška i na neki način inspiracija.

  BLIZANCI

  Stvari će se ove nedelje odvijati poprilično brzo, pa se potrudite da imate jak temelj tokom ovih dešavanja kako biste znali kuda tačno stremite tom munjevitom brzinom. Uzbudljivi događaji pedstoje na emotivnom planu, pa iako ne prezate od inicijative, ipak, budite i tu malo obazrivi. Ako je u pitanju nova ljubav, biće prilike da ispitate nepoznat teren i da možda pristupite malo drugačije nego do sada kako biste i vi i vaš novi partner bili u stanju da se adaptirate.

  RAK

  Objektivno posmatrano, Rakovima će u ovoj nedelji dosta energije i živaca odneti suočavanje sa problematikom na profesionalnom planu. Međutim izazovi koje nagoveštavaju astrološki aspekti za ovaj period u sferi ljubavi zahtevaju odgovarajuću pažnju. To se naročito odnosi na potencijalno preklapanje ljubavnih iskušenja sa poslovnim okruženjem. Konkretnije to znači da postoje velike šanse u najavi za bar jednu situaciju u kojoj vam profesionalno polje može doneti priliku za ljubavni uzlet. Zbog veoma velikog naboja strasti ključno je da procenite svoju snalažljivost u takvom scenariju, jer komplikacije posle toga često donose visoku cenu.

  LAV

  Ukoliko uspete da napravite odgovarajući plan relizacije profesionalnih zadataka, podeljen na nekoliko etapa, sasvim je realno očekivati zadovoljavajuće rezultate. U suprotnom nije isključeno da uprkos solidnim dometima, bude prisutna doza ličnog nezadovoljstva. Pravi vatromet ljubavnih osećanja i varnica strasti mogao bi da dominira tokom ove nedelje kod većine predstavnika astrološkog znaka Lava. Jedno je sigurno – dosadno vam biti neće, uzevši u obzir više zanimljivih i dovoljno intrigantnih situacija za razne scenarije događaja na polju emotivno–ljubavnih odnosa.

  DEVICA

  Čišćenje kako u svom domu tako i na radnom mestu stvoriće vam ambijent za realizaciju mnogih novih poslovnih projekata. Pojačavaju se vaše novčane preokupacije, partnerstvo i dugoročna ulaganja. Od vas se traži da promenite neke svoje navike i prilagodite se novim okolnostima. Osećate se kao da ste pod velikim pritiskom, a to vam smeta. Voljenoj osobi je potrebna podrška i nema dovoljno razumevanja za vašu hroničnu tenziju. Pojačana fizička aktivnost, šetnja ili trčanje mogu vas okrepiti, ali samo pod uslovom da nisu obaveza.

  VAGA

  Previše očekujete od nekih dogovora. Rezultati nisu toliko važni, vi ste im dali na značaju. Ne trošite uludo reči, naročito ako je prekoputa vas neko kome ne verujete. Oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti očekivani uspeh. Sav novac koji vam bude došao na neki brži i lakši način, tako će i da ode. Vaše bezazleno koketiranje preti da vas uvuče u vezu iz koje ćete se teško izvući. Ako želite da izbegnete skandale, savladajte sebe i ne podležite iskušenju. Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju s voljenom osobom. Nakon velikih turbulencija, predstoji veliko olakšanje.

  ŠKORPIJA

  Nesigurni ste u svojim namerama. Moguće je malo poboljšanje raspoloženja, iako neki problemi još postoje. Pod velikim ste pritiskom. Na vama je da sprovedete odluke koje se ne tiču samo vas. S druge strane, potrebna vam je podrška saradnika, ali je ne dobijate. Možda je ovo prilika da preuzmete potpunu odgovornost i stvari završite sami. Na ovom polju su moguće komplikacije. U prošlosti ste slavili malu pobedu kojom ste partneru jasno dali do znanja šta želite. Danas to dolazi na naplatu, a vaš autoritet može biti poljuljan ukoliko svoj ego ne obuzdate na vreme. Vaša posesivnost postaje naporna za sve, pa čak i za vas.

  STRELAC

  Delujete vrlo ambiciozno i pokušavate da procenite završni ishod u svim značajnim dogadjajima na poslovnoj sceni. Saradnicima je važno da čuju Vaše mišljenje, ali upotrebite svoje profesionalne manire i diskreciju, jer postoje stvari o kojima ne treba javno raspravljati. Važno je da se opredelite za savremeniju varijantu koja omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici. Potrudite se da sačuvate dobar odnos i poverenje. Doživljavate novu bliskost u odnosu sa voljenom osobom, tako da se na osnovu vašeg emotivnog stanja značajno menja i vaš pogled na svet.

  JARAC

  Osećate se nesigurno i neshvaćeno. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osetiti povećanu tenziju. Ona je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu. Možda je vreme da analizirate svoje unutrašnje porive, zbog čega ne prihvatate odstupanja, pa makar i simbolična. Imate šansu da neke svoje želje, koje su dosad bile neostvarene, konačno predstavite i dobijete podršku voljene osobe

  VODOLIJA

  Pred vama je zadatak koji će vam pomoći da savladate svoju nestrpljivost. Verujte sebi, ne obazirite se na to šta drugi misle. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče. Ne uslovljavajte svoje raspoloženje uspesima, jer takva tenzija može da bude ozbiljan uzrok pada energije, što bi se odrazilo čak i na zdravlje. Situacija nije sasvim stabilna. Imate puno planova i očekujete da ubrzo pokrenete neki od njih. Nažalost, u ovom periodu vam ne sleduju krupniji pomaci na ovom polju, osim što će vas postupci voljene osobe navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za vas.

  RIBE

  Predstoje vam važni poslovni razgovori. Iako ste potajno povlačili neke poteze, vaš trud i zalaganje na radnom mestu neće proći neopaženo. Pored toga, stiže vas umor jer ste pod velikim pritiskom već neko vreme. Ne krivite druge što ste preopterećeni, sami ste se nametnuli i preuzeli obaveze koje nisu vaše. Budite strpljivi i uporni. Razumevanje između vas i voljene osobe je na zabrinjavajuće niskom nivou. Ignorišete probleme, pa vam ovih dana sledi neprijatno iznenađenje. Pre nego što vas savlada pesimizam priuštite sebi malo slobodnog vremena. To će vam možda napuniti baterije i razjasniti dileme koje vas muče.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE