NEDELJNI HOROSKOP: Šta nam donosi mlad mesec u vatrenom ovnu?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NEDELJNI HOROSKOP: Šta nam donosi mlad mesec u vatrenom ovnu?

  Piše: Darija Basta, astrolog

  Predstojeća nedelja donosi veliki energetski naboj, s obzirom na to da 11. aprila imamo mlad mesec u vatrenom ovnu.

  Ljubav i karijera biće podjednako važni ali i tendencije prema sujetnim reakcijama i u krajnjim primerima, neka vrsta egomanije. Pluton je sveprisutan sa svojom masivnom energijom i to može otići u više pravaca, u zavisnosti od vašeg znaka. Za neke, to može predstavljati neobične i intenzivne prilive kreativne energije, dok drugima može doneti sukobe ega, nesporazume sa ukućanima, kao i konfrontacije sa grubim verbalim nastojanjima.

  Ova nedelja će zaista biti jedna uzbudljiva vožnja – nesigurnost može biti zamenjena arogancijom, a kreativnost može ustupiti mesto neurozi. Dobra stvar za sve znakove je ta što će komunikacione veštine biti na nivou, pa ćemo nekako u kriznim situacijama moći verbalno da se “izvučemo”.

  OVAN

  Sve je vezano za budućnost, planove, šta dalje, ciljeve, srećom ova nedelja donosi jasnu percepciju o tome šta treba da učinite i na koji način da biste ovo sve pretočili u stvarnost. Cela nedelja buja energijom jer sunce je u vašem sazvežđu zajedno sa plutonom u jarcu, pa će u fokusu biti vasa karijera, kao i vaš lični uticaj na neposrednu okolinu. Uticaj Plutona imaće neke buntivničke efekte na vas, nećete želeti da vam se govori šta treba da radite.

  BIK

  Ponedeljak i utorak donose vam veliki uspeh na jednom životnom polju. Da li ćete poželeti da nastavite da nadograđujete uspeh ili da jednostavno malo usporite i uživate u plodovima svoga uspeha, zavisi isključivo od vas. Šta god da odlučite uživajte, jer ćete kasnije u toku nedelje imati izvesne minorne situacije koje će vas nervirati. Život nekad voli da vas izaziva, a vi ste uglavnom spremni na te izazove. Tokom vikenda se potrudite da kažete šta mislite odmah na početku. Nemojte držati u sebi jer može proći pravi trenutak.

  BLIZANCI

  Vaša energičnost i preduzimljivost u ljubavnom životu ponekad će se graničiti s ludošću. Nisu isključene ni male ljubomore, ali s većim intenzitetom. Ali kako dođe, tako će i proći. Potrebno je malo više samokontrole da biste bili srećniji. Delovaćete na raznim frontovima, ali neće postojati ništa toliko snažno da bi vas potpuno zaokupilo. Funkcionisaćete dobro uz pažljivo organizovane pauze. One su potrebne jer sada imate manje snage nego inače. Razmišljaćete o smislu i besmislu života.

  RAK

  Ovih dana verovatno će mnogi od vas početi da preteruju u strastima ili obratno, u hladnoći. Ili ćete svaki tren želeti da budete s voljenom osobom ili ćete težiti potpunoj samoći. Setite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu. Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako doneti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, biće dobro. Budite odmereni u ponašanju.

  LAV

  Strastvenost koju ćete pokazivati prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Čini se da sad tačno znate šta želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebaće malo više takta i strpljenja da se iskristališu stavovi. Budite umereniji. Biće dana kad ćete se zateći u iskušenju samodopadnosti. Vaša samoprocena treba biti realna i zrela. U svakom vašem potezu ogleda se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje prepustiti drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uverljivije. Mali pad imuniteta.

  DEVICA

  Pojaviće se novo svetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći poverovati da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite van, među ljude. Ipak, nemojte preterati sa ličnom prezentacijom. Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami pripremaćete i nove, bolje uslove rada. Osećaćete da možete više i bolje. Potrudite se.

  VAGA

  Strpljenjem i tolerancijom mogli biste poboljšati odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom neće doneti rezultate. Vreme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani. Biće dobro. Zaposleni u svim delatnostima povezanim s akcijom moći će u bavljenju svojim poslom doći do izražaja više nego inače. Mnogi će biti prepoznati kao talentovani ili barem kao kvalitetni radnici. Ostali će drugima biti zanimljivi. Budite ono što jeste i ne bojte se.

  ŠKORPIJA

  Imperativ u vašem privatnom životu biće zabavljanje. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne po svaku cenu, ali ako se ona dogodi, prihvatićete je. Oni koji već jesu u vezama povezaće se s mladim društvom pa će se zajedno provoditi. Biće dobro. Moguće je da ćete se zateći u situaciji kad će se najozbiljnije meriti vaša dostignuća. Kriterijumi bi mogli biti strogi, ali ne bojte se – imate sve kvalitete da dobijete zasluženo dobru ocenu. To će pokrenuti neke transformacije. Manje se naprežite, više se odmarajte.

  STRELAC

  Vaše ljubavni apetiti biće veliki, a objektivne prilike malo manje. Ipak, naći ćete ravnotežu i zadovoljstvo. Poneku frustraciju podelićete s prijateljem ili prijateljicom. Voljena osoba će se suzdržati od kritike. Biće uglavnom dobro. Pustite druge da se izraze, a ako treba i da vas vode. U ovom trenutku jednostavno ne možete učiniti ništa na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i verujte da će kasnije sve doći na svoje mesto. Drukčije ne može. Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.

  JARAC

  Vaša ljubavna priča nastaviće se uprkos vašim sumnjama. Ponekad ćete biti zaista zbunjeni šta vam se to događa, ali realnost će vam donositi zadovoljstvo. Ako još uvek tražite svoju ljubav, doterajte se i izađite među ljude. Samo ne naglite u nastupima. U poslu ćete se uglavnom nadmudrivati. Utehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima nećete stajati najbolje, a pogotovo sada. Ne insistirajte na svojim idejama, jer ste u nepovoljnoj poziciji. Izdržite uz razum i toleranciju. Opuštajte se uz laganu muziku.

  VODOLIJA

  Biće vam jednako važno kako da organizujete zajednički život, ali i to kako da se dobro zabavite. Neki će tešiti voljenu osobu i uveseljavati je eliminišući tako njene probleme. Pokazaćete se kao odličan i saosećajan zabavljač. Možda nećete još videti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osetićete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu ove nedelje. Ako ste u dilemi, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas. Nema greške. Potražite rekreaciju za sebe.

  RIBE

  Šarm i neobaveznost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je sve bliže. U idućim danima verovatno će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke, ali budite realni i oprezni. Posebno je važno proveravati legalitete. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju šta žele. Ne preterujte s hranom i pićem.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE