NEOBIČAN protest nemačkih frizera: KO ŠIŠA fudbalere usred "lokdauna"?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NEOBIČAN protest nemačkih frizera: KO ŠIŠA fudbalere usred “lokdauna”?

  Nemački frizeri protesovali su zbog toga što nemački fudbaleri izgledaju sumnjivo dobro podšišani usred lokdauna.

  Nacionalno udruženje frizera i brica objavilo je otvoreno pismo predsedniku Fudbalskog saveza Nemačke Fricu Keleru u kome navode da veruju da su mnogi fudbaleri nedavno podšišani, iako su frizerski saloni zatvoreni od 16. decembra.

  U Nemačkoj su na snazi stroge restrikcije oko posećivanja domaćinstava za vreme najnovijeg zaključavanje zbog pandemije koronavirusa, što mnogim građanima ne ostavlja ništa drugo nego da biraju između zaraslog izgleda ili svojeručnih neravnih doterivanja.

  Udruženje je navelo da je videlo igrače sa doteranim razdeljcima, podšišanom kosom na vratu i zulufima na nekoliko milimetara sa jasnim obrisima, što samo mogu da urade profesionalni frizeri sa profesionalnom opremom.

  Udruženje navodi da delovanje fudbalera ohrabruje ljude da ubeđuju brice da ih tajno šišaju u vreme kada mnogi frizeri gube veliki deo ili sve svoje prihode.

  “Raste bes prema savršeno ošišanim fudbalerima i kao posledica toga prema pozivima od klijenata koji pokušavaju da ubede (frizere) da rade na crno i krše propise, na primer sa kućnim posetama”, navelo je udruženje.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE