Neobično DIZAJNIRANA terasa "ŠTRČI" na zgradi u centru Beograda (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Neobično DIZAJNIRANA terasa “ŠTRČI” na zgradi u centru Beograda (FOTO)

  Poznato je da u starom delu Beograda zgrade lepo izgledaju uglavnom spolja, odnosno prema gradskim ulicama, dok su unutrašnje fasade, koje gledaju ka dvorištima ili parkinzima, često oronule i neugledne. Ipak, tu i tamo, pojavi se neki entuzijasta koji bar delimično “odstupi” od ove uobičajene pojave u starom gradu.

  Dok su lica starih zgrada u užem gradskom jezgru uglavnom lepo uređena i renovirana, naličja daju potpuno drugačiju sliku.

  Ono što oku prolaznika dok šeta užim gradskim jezgrom nije blisko, to su dvorišta i parkinzi koji su “sakriveni” iza lepo uređenih fasada. Ti ambijenti, najčešće, daju potpuno drugačije slike od onih koje se vide sa glavnih ulica: često oronuli, ili bar neugledni i zapušteni zidovi i terase, koje se najčešće viđaju u filmovima ili ako se kojim slučaje “zaluta” u neki pasaž u centru grada.

  Ipak, jedan Beograđanin ili Beograđanka na uglu ulica Kralja Milana i Resavske, malo je odstupio od ovakvog i od terase napravio pravu malu izložbu fotografija, upravo starog grada. Sveže okrečen zid sa uredno poređanim uokvirenim fotografijama starog Beograda jeste malo neobičan “dizajn” za terasu, ali svakako na jedinstven način odskače od ostalih komšijskih terasa i zidova unutrašnjeg dela zgrade.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE