Nikos Zois novi direktor Heineken Srbija

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nikos Zois novi direktor Heineken Srbija

  Nikos Zois imenovan je za novog direktora kompanije Heineken Srbija i tu funkciju preuzeo je 1. aprila. Svojom jasnom vizijom i strategijom, Zois će predvoditi Heineken tim u Srbiji, postavljajući snažne poslovne standarde kroz još jače finansijske rezultate, saopšteno je iz kompanije.

  „Uz pomoć talentovanih, predanih i vrednih zaposlenih u kompaniji Heineken Srbija, naša je ambicija da budemo još inovativniji, da održimo vrhunski kvalitet i očuvamo pobednički portfolio, uz stalni razvoj i napredak u segmentu društveno odgovornog poslovanja“, rekao je Zois povodom imenovanja na novu poziciju.

  Novi direktor kompanije Heineken Srbija ima bogato komercijalno iskustvo u pivskoj industriji, koje je sticao više od 25 godina u Heineken-u. Kao direktor prodaje u kompaniji Athenian Brewery, Zois je doprineo celokupnom održivom rastu svih parametara poslovanja uz stabilan finansijski rezultat. Kompaniju Heineken Bugarska, koju je Zois vodio od 2016. godine, potrošači i zainteresovane strane ocenili su tri godine zaredom kao „najzeleniju“ i društveno najodgovorniju kompaniju u okviru veoma promenljivog sektora robe široke potrošnje. Osim toga, uveo je brojne inicijative kako bi se poboljšala klima u kompaniji i kako bi se kompanija Heineken Bugarska pozicionirala kao željeni poslodavac.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Heineken Srbija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE