Noćenje u hotelu u Italiji za 1 EUR? Moguće je, ali pod jednim uslovom

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Noćenje u hotelu u Italiji za 1 EUR? Moguće je, ali pod jednim uslovom

  Jedan hotel iz Riminija, pod nazivom Stupido hotel (Glupavi hotel), odlučio je boravak u hotelu pretvori u rijaliti šou iskustvo.

  Boravak u Glupavom hotelu za dve osobe košta jedan evro za noć, ali uslov je da, ko želi da odsedne u ovom hotelu, treba da pristane da ga kamere snimaju 24 sata dnevno.

  Dakle, sve što gosti budu radili u sobi, radoznale osobe moći će da prate preko direktnog striminga na društvenim mrežama, piše RTS.

  Na četvrtom spratu hotela koji će biti izolovan od ostatka objekta, biće postavljene kamere u tri sobe u kojima će odsedati parovi. Tu će biti smeštena i režija, a neizbežan će biti i glas koji će komentarisati šta se dešava kao voditelj pravog rijaliti šou-programa.

  „Ovo je digitalna epoha u kojoj svi živimo onlajn. Non-stop smo na Fejsbuku, Instagramu ili Tik-toku, svi žele da budu viđeni. Tako da smo mi odlučili da ponudimo odmor po minimalnoj ceni pod uslovom da turisti žrtvuju svoju privatnost“, rekao je Fabio Silva, vlasnik hotela dodajući da bi ovaj projekat trebalo da zaživi od aprila sledeće godine.

  Dešavanja u sobama moći će da se gledaju svakog dana preko Tviča (Twitch) neprekidno – 24 sata, tokom 12 sati na kanalu Jutjub i dva sata na Fejsbuku.

  Hotel koji je otvoren i za osobe koje letuju sa psima, ali ne i za porodice sa decom, već je dobio ogroman broj zahteva.

  Cena soba je, inače, od 60 do 150 evra za noć, a ko bude pristao da ga snimaju, cena je samo jedan evro.

  Izvor: RTS

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE