Nova motorola razr 5G – revolucionarna tehnologija u minimalnom pakovanju

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nova motorola razr 5G – revolucionarna tehnologija u minimalnom pakovanju

  Motorola je na posebnom virtuelnom predstavljanju za odabranu publiku, uz posebno za tu priliku urađen film i dodatne interaktivne sadržaje prezentovala svoj novi model pametnog telefona motorola razr 5G koji predstavlja ozbiljan tehnološki i dizajnerski iskorak.

  Razvijen da izađe u susret svim željama korisnika, razr 5G poseduje spoljni Quick View displej koji je unapređen novim mogućnostima. Nijedan drugi telefon na preklop na tržištu ne nudi tako kompaktne dimenzije, ali i mogućnost da šaljete poruke, učestvujete u video pozivima i lako pristupate aplikacijama dok je telefon preklopljen. Pritom, možete da iskusite 5G brzine, najnapredniju selfi kameru ikada smeštenu u jedan telefon i jedinstveni dizajn sistema za preklapanje. Razr 5G je kompaktnih dimenzija koje vam dozvoljavaju da ga bez ikakvih problema nosite u džepu, ali ujedno i veoma moćan – nudeći maksimalan užitak korišćenja u minimalnom pakovanju.

  Sve na dohvat ruke sa Quick View displejom

  Današnji korisnici ne žele sve vreme da budu robovi svojih uređaja, već žele da budu u toku sa svim stvarima na način koji im ujedno omogućava i da žive u trenutku. Potpuno jedinstveni sistem sa dva ekrana na modelu razr 5G pruža iskustvo koje omogućava upravo to zahvaljujući jedinstvenom načinu na koji radi.

  Quick View displej vam pruža alate, informacije i mogućnost da reagujete na prost i intuitivan način koji će vam olakšati donošenje odluka i uštedeti vreme.

  Beskrajno sposoban, savršeno kompaktan

  Novi dizajn modela razr 5G pruža jednostavnost spolja, ali u svojoj unutrašnjosti krije preciznost i domišljatost. Sužena donja ivica, čitač otiska prsta sa zadnje strane i unapređeni sistem šarki nude estetiku i funkcionalne promene koje su korisnici direktno želeli kako bi dobili lako iskustvo korišćenja i telefon kojim se može rukovati samo jednom rukom.

  Polirano 3D staklo kombinovano sa aluminijumom serije 7000 pruža neponovljiv i upečatljiv izgled koji dolazi u tri boje – Polished Graphite, Liquid Mercury i Blush Gold.

  Kada otvorite razr 5G, otkriva vam se 6.2-inčni Flex View displej, a kada ga okrenete horizontalno, CinemaVision odnos ivica 21:9 širokih dimenzija istog trenutka će vas povući u filmski svet zahvaljujući proporcijama koje koristi  filmska industrija. Kada telefon držite uspravno, uzak dizajn je savršen za korišćenje telefona jednom rukom.

  Displej radi u savršenoj harmoniji sa našim jedinstvenim sistemom šarki zahvaljujući savršenom preklapanju ekrana bez ikakvog dodatnog prostora. Na ovaj način unutrašnji  ekran je potpuno zaštićen, a razr 5G maksimalno kompaktan.

  Zaista brz 5G telefon sa neverovatnim 5G brzinama

  Sa novim motorola razr 5G smartfonom smo u veoma elegantan i vitak oblik stavili još više vrhunske tehnologije. Sa sve bržim širenjem 5G mreža širom sveta, razr 5G se stara o vama, sada i u budućnosti4. Unapređeni dizajn donje ivice telefona smanjuje veličinu uređaja i pritom omogućava 5G performanse zahvaljujući tome što su u njemu smeštene 2 od ukupno četiri 5G antene. Sve ovo pogoni Qualcomm Snapdragon 765G procesor.

  Fotografije neverovatnog kvaliteta i zapanjujući selfiji, čak i pri lošem osvetljenju

   Otvoren ili zatvoren, sistem kamera na motoroli razr 5G pruža ogromne mogućnosti u malom pakovanju. Uhvatite oštre i živopisne fotografije uz pomoć 48MP kamere sa Quad Pixel tehnologijom koja pruža 4X veću osetljivost u uslovima slabijeg osvetljenja. Optička stabilizacija slike brine o tome da fotografije i video snimci budu oštri, jasni i prepuni detalja – bez obzira na svetlosne uslove. Plus, tehnologija laserskog autofokusa u TOF senzoru pomaže kameri da se brzo fokusira na ono što slikate. Kamere su ultra-brze i super precizne, tako da nikada neće promašiti kadar koji želite da zabeležite.

  Dostupnost

  Razr 5G će u Srbiji biti dostupan na jesen 2020. godine po ceni od 179.990 dinara.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Motorola

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE