Nova S: Krivična prijava protiv Lečića

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nova S: Krivična prijava protiv Lečića

  Krivična prijava protiv Branislava Lečića, povodom optužbi njegove mlađe koleginice, glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao, biće podneta Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, prenosi Nova.rs.

  Danijela Štajnfeld, mlada srpska glumica, prethodno je u svom dokumentarnom filmu otkrila da je bila žrtva silovanja, ali je ime seksualnog napasnika kog optužuje, Višem javnom tužilaštvu u Beogradu otkrila krajem marta, nakon čega se vratila u Ameriku gde inače živi.

  Ona je tada optužila za silovanje bivšeg ministra i člana Demokratske stranke Branislava Lečića i iznela da je on misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

  Štajnfeld je ranije izjavila da ju je silovala osoba iz njene branše, koja je veoma uticajna u svetu filma i koja se takođe bavi produkcijom, ali ime nije želela da otkrije, smatrajući da je od tada prošlo dosta vremena i da će takav čin biti teško dokaziv.

  Nedugo nakon toga, na naslovnoj strani Nedeljnika, 8. aprila, osvanula je ispovest bivše jugoslovenske glumice i sada psihologa Merime Isaković, u kojem priznaje da je Lečić nju seksualno napastvovao pre 43 godine. U tom je slučaju došlo do apsolutne zastarelosti.

  Ipak, iako je javnost mislila da će Lečić proći bez posledica u slučaju Štajnfeld, Isakovićeva je poručila da je spremna da svedoči i njena ispovest je preokrenula događaj.

  Izvor: Nova S

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE