NOVI KONCEPT poslovnog prostora koji menja tržište (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NOVI KONCEPT poslovnog prostora koji menja tržište (FOTO)

  Piše: Bojan Jevremović, Office Leasing Manager, MPC Properties

  Radno okruženje se vrlo intenzivno i dinamično promenilo tokom prethodne decenije, a u velikoj meri na to je uticao razvoj modernih poslovnih centara. Pored kvalitetnih tehničkih karakteristika koje jedan poslovni objekat mora ispuniti, od enterijera do sistema za grejanje i hlađenje, sve više se insistira i na održivoj gradnji, kvalitetnom property menadžmentu, ali i na sadržajnom okruženju konkretne lokacije.

  Fokus savremenih poslovnih centara je na zaposlenima i njihovom komoditetu i dobrom osećaju na poslu. Novi biznis centri teže da zaposlenima uštede vreme i da dodatnim sadržajima, prošire dijapazon usluga koje zakupcima stoje na raspolaganju.

  Upravo prateći svetske prakse i razvoj domaćeg tržišta, MPC Properties kao vodeća regionalna platforma za razvoj nekretnina akcenat stavlja na održivost svojih objekata, uz snažan fokus na primenu zelene gradnje i proširenih sadržaja lokacija.

  Shodno tome, ponosni smo što se naš novi poslovni centar, Navigator Business Center 2, gradi upravo u skladu sa principima zelene gradnje, LEED standardima. Površina sprata će biti 3000 kvadratnih metara, dok je čista visina od podignutog poda do spuštenog plafona iznosi 3 metra. U kombinaciji sa staklenom fasadom, pametnim sistemom liftova i modernim unutrašnjim atrijumom, biće obezbeđeno efikasno i produktivno radno okruženje za naše zakupce.

  Pored već postojećih sadržaja u okviru prve faze Navigator Business Centera, koji već obuhvata restoran, salon lepote, art galeriju, banku, prodavnicu mobilnih telefona, rent a car, vrtić, drugu fazu ovog biznis kompleksa oplemenićemo uslugom fitnes centra „Sportska Akademija Kočović“, dok će se u prizemlju i na prvom spratu centra nalaziti i veliki co-working prostor poznatog globalnog brenda „Spaces“, koji je Navigator prepoznao kao korak prodora na tržište Beograda i Srbije.

  „Sportska Akademija Kočović“ u Navigator Business Centru 2 će biti njihov najmoderniji i najnapredniji fitnes centar. Prostiraće se na preko 550 kvadratnih metara i nalaziće se u prizemlju zgrade. Naša iskustva u radu sa zakupcima i domaćom poslovnom zajednicom, ukazala su nam da je fitnes centar nešto što jedan moderan poslovni objekat danas mora da sadrži i srećni smo što ovaj poznati brend imamo u svom portfoliju.

  Kada je reč o gastronomiji, Navigator Business Center 2 će i u tom segmentu proširiti sadržaj čitavog Navigator kompleksa, koji će pored postojećeg restorana „Boutique 3“, koji je potpuno gastronomski oživeo destinaciju, imati i svetski poznat restoran „Buena Vida“. U pitanju je poznati meksički brend, sa postojećim restoranima u Americi i verujemo da će zaposleni i posetioci centra uživati u njihovim kulinarskim specijalitetima koji će doneti nove ukuse u naš objekat.

  Moderno poslovanje omogućava i to da zaposleni imaju fleksibilnost odabira poslovnih prostora shodno svojim specifičnim potrebama. Upravo prateći taj trend odlučili smo da Navigator kompeks obogatimo dodatnim prostorom koji će pružiti tu fleksibilnost i otuda odluka da dovedemo globalno prepoznatljiv co-working brend. „Spaces“ koji će u Navigator Business Centru 2 biti prisutan na preko 3000 kvadratnih metara, sa moderno opremljenim kancelarijama namenjenim različitim tipovima upotrebe, od single kancelarija do open space prostora, ali i barom u kome će zaposleni moći da prave pauze, imaju neformalna druženja i opuštanja.

  Otvaranje Navigator Business Centra 2 je planirano za prvi kvartal 2020. godine, a u koliko ste zainteresovani za zakup prostora, možete nas kontaktirati putem mejla na office@mpcproperties.rs.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE