Novo na tržištu osiguranja: eŽIVOT – onlajn ugovaranje životnog osiguranja s video-identifikacijom - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novo na tržištu osiguranja: eŽIVOT – onlajn ugovaranje životnog osiguranja s video-identifikacijom

  Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i sve većoj sklonosti ljudi da koriste najsavremenije metode komunikacije, kao i digitalizaciji poslovnih procesa u osiguranju, Sava životno osiguranje je kreiralo onlajn ugovaranje životnog osiguranja sa sopstvenom video-identifikacijom. Ovaj model ugovaranja osiguranja je putpuno nova usluga na srpskom tržištu osiguranja.

  Događaji poslednjih nekoliko meseci jasno su pokazali važnost povezanosti na daljinu. Bez obzira na okolnosti i izazove u okruženju, klijenti od osiguravača očekuju kontinuitet u komunikaciji. Sava životno osiguranje je prvi osiguravač na srpskom tržištu koji je tradicionalno ugovaranje životnih osiguranja dopunilo sa uslugom onlajn ugovaranja životnog osiguranja sa sopstvenom video-identifikacijom – eŽIVOT.

  Šta obuhvata nova usluga Sava životnog osiguranja – eŽIVOT?

  Postupak je veoma jednostavan. U razgovoru sa savetnikom za životno osiguranje klijent dobija sve informacije o programu osiguranja i procesu ugovaranja ponude životnog osiguranja. Zatim, klijentu se dostavlja  ponuda na e-mail, kreirana u skladu s njegovim potrebama, i SMS kod radi bezbednog pristupa i naprednog elektronskog potpisivanja dokumenata.

  Drugi korak u eŽIVOT procesu je video-identifikacija. Namenjena je proveri i potvrđivanju identiteta osiguranika prilikom onlajn ugovaranja životnog osiguranja i predstavlja standard na razvijenim tržištima u poslovanju banaka i drugih finansijskih institucija, dok je u našoj zemlji u primeni zahvaljujući novoj regulativi koju je nedavno uvela Narodna banka Srbije.

  Onlajn ugovaranje životnog osiguranja klijentima omogućava da brzo, komforno i bezbedno pruže sigurnost sebi i svojoj porodici.

  Detaljnije o onlajn ugovaranju životnog osiguranja s video-identifikacijom možete pronaći na sajtu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE