Novogodišnja podrška dečjim bolnicama kompanija Unilever i Mercata VT

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novogodišnja podrška dečjim bolnicama kompanija Unilever i Mercata VT

  Kompanija Unilever, uz pomoć distibutera Mercata VT obezbedila je donaciju 1000 litara proizvoda Domestos Thick Bleach Pine i Domestos Thick Bleach Atlantic za dečije bolnice: Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije “Dr Vukan Čupić”, bolnici za pedijatriju “Dr Olga Popović–Dedijer“ i univerzitetskoj dečijoj klinici Tiršova. Podrška je realizovana u saradnji sa Novak Đoković Fondacijom u okviru njenog projekta opremanja i obnove prostorija za edukaciju i zabavu dece u ovim dečijim bolnicama u Beogradu „Budućnost. Na vreme.“

  Donacija vrednosti nešto više od 180 000 dinara je raspoređena prema prioritetima i potrebama institucija, sa ciljem da se na ovaj način obezbedi podrška, što bolja higijena i bezbedniji uslovi boravka, kako za decu koja su na lečenju, tako i za medicinsko osoblje, ali i kako bi se druge kompanije i pojedinci inspirisali da urade isto.

  “Naša želja je da pomognemo i da, na način na koji možemo, olakšamo svakodnevno održavanje zdravih higijenskih uslova u dečijim bolnicama, sa željom za brzi oporavak i zdravo detinjstvo uz porodicu i najmilije. Drago nam je da smo partneri u ovoj pozitivnoj priči koja će pomoći deci da na što lepši način provedu praznike. Ovo je samo jedna u nizu i planiramo da nastavimo donacije, a sve u dogovoru sa institucijama i njihovim potrebama.“, rekao je Dobrivoje Milovanović, direktor kompanije Unilever u Srbiji.

  Domestos Thick Bleach Pine je proizvod na bazi hlora i reč je o biocidnom proizvodu koji se pored domaćinstva koristi u objektima javnog zdravlja, kao i u drugim javnim i industrijskim objektima. Prema analizama nezavisnih laboratorija uništava 99.9% mikroba, uključujući viruse, bakterije, gljivice i spore.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Unilever

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE