OBEĆANJE BRUCOŠIMA: Završite u roku i dobijate posao

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  OBEĆANJE BRUCOŠIMA: Završite u roku i dobijate posao

  Hiljadu novoupisanih studenata Ekonomskog fakulteta u Beogradu dobilo obećanje da će im, ukoliko studije završe u predviđenom roku od četiri godine, fakultet u roku od 90 dana nakon diplomiranja obezbediti ponudu za prvi posao.

  Nakon što je dekan fakulteta, prof. dr Branislav Boričić, na svečanom prijemu pozdravio studente i poželeo im dobrodošlicu uz poruku da ih očekuje puno truda i rada, prodekan fakulteta za saradnju sa privredom, prof dr Dragan Lončar objasnio je koji novoupisani studenti će odmah po diplomiranju dobiti šansu da se zaposle.

  “Ponosni smo što možemo da vam otkrijemo da zahvaljujući saradnji koju Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu ima sa preko 400 domaćih komanija započinjemo projekat kojim ćemo našim najboljim studentima obezbediti ponudu za prvi posao.”

  Oni koji fakultet završe u roku biće u prilici da odmah po diplomiranju primene znanje koje su stekli u našoj ustanovi, naglasio je Lončar.

  Kako je objasnio, studenti moraju da imaju prosek veći od 8.5, a ponudu za posao iz ekonomske oblasti koju su studirali će dobiti u roku od 90 dana nakon diplomiranja.

  Pored ovoga, nastavljamo tradiciju da svi studenti treće i četvrte godine imaju obezbeđenu praksu u najboljim domaćim kompanijama, zaključio je prodekan Ekonomskog fakulteta.

  Izvor: Blic

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE