ODMAH OŠTRO: Nova ministarka UDALJILA Bajatovića sa sastanka

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  ODMAH OŠTRO: Nova ministarka UDALJILA Bajatovića sa sastanka

  Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović udaljen je sa sastanka sa ministarkom energetike Zoranom Mihajlović zbog, kako je navedeno u saopštenju njenog Ministarstva, “nepoštovanja institucije Vlade Srbije”.

  Ministarka Mihajlović kazala je da javna preduzeća iz tog resora “neće moći da rade kao do sada”, odnosno da očekuje brži i efikasniji rad, navodi se u saopštenju.

  Ona je tokom sastanka, na kojem je predstavila svoj tim i principe rada u budućem periodu, navela da od direktora očekuje da se “odgovorno ponašaju”.

  Sastanku su prisustovali direktori Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić, ODS EPS Distribucija Bojan Atlagić, Elektromreže Srbije Jelena Matejić, Transnafte Bogdan Kuzmanović, JP PEU Resavica Marko Vuković i u ime RTB Bor Đen Siming, generalni direktor kineske kompanije Ziđin.

  “Zovite obezbeđenje, izbacite čoveka”: Kako je ministarka udaljila direktora Srbijagasa (VIDEO)

  Direktor Transportgasa Stevan Dukić nije se odazvao sastanku, “zbog čega će biti pozvan na odgovornost”, a Dušan Bajatović, direktor Srbijagasa, udaljen je sa sastanka “zbog nepoštovanja institucije Vlade Srbije”.

  “Ovo Ministarstvo je mesto za konsultacije i dogovore o svim projektima i aktivnostima. Mora da se radi brže i efikasnije, posebno u vođenju projekata, da se zna red, što sam sa svojim timom pokazala i u Ministarstvu građevinarstva… Ovo je prvi u nizu sastanaka koje ćemo imati, jer je ovo strateški važan sektor za državu”, navela je Mihajlović.

  Na fotografiji se vidi kako se nova ministarka upravo obraća direktoru Srbijagasa.

  Izvor: Beta, BIZLife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE