Oglašena prodaja Industrije mesa i konzervi 29. novembar iz Subotice

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Oglašena prodaja Industrije mesa i konzervi 29. novembar iz Subotice

  Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je danas prodaju Industrije mesa i konzervi “29. novembar” iz Subotice u stečaju po početnoj ceni od 59,1 milion dinara.

  Na javnom nadmetanju, drugom po redu, koje je zakazano za 15. maj u Novom Sadu, biće ponuđeni objekti na više lokacija, zemljište, mašine, postrojenja i oprema.

  U paketu za prodaju su uračunati i dugoročni finansijski plasmani, odnosno potraživanja od radnika po osnovu otkupa stanova, kao i akcije preduzeća “Poljoprivredna stručna služba” iz Subotice.

  Pravo na učešće na licitaciji imaju sva pravna i fizička lica.

  Prodaja Industrije mesa i konzervi “29. novembar” na tenderu je oglašavana tri puta, a poslednji tender, u aprilu 2008. godine, proglašen je uspešnim. Kupac tada nije obezbedio bankarsku garanciju pa je ugovor raskinut u junu iste godine.

  U maju 2009. godine fabrika je otišla u stečaj, a prva prodaja iz stečaja oglašena je u novembru 2010. godine, koja je kao i dve sledeće bila neuspešna.

  Posle toga se prešlo na prodaju imovine, a kako nije prihvaćena ponuda za prodaju najvažnije celine preduzeća oglašavane su prodaje po delovima.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE