Oko 2.000 lekara podržalo smenu Kriznog štaba, pridružuju se prosvetari

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Oko 2.000 lekara podržalo smenu Kriznog štaba, pridružuju se prosvetari

  Više od 2.000 lekara podržalo je pismo upućeno Vladi Srbije u kom se traži smena Kriznog štaba.

  Podršku otvorenom pismu lekara “Ujedinjeni protiv kovida” potpisalo je i 325 prosvetnih radnika u Srbiji.

  Na stranici na kojoj su objavljeni potpisi navodi se da prosvetni radnici podržavaju i osuđuju svaki pokušaj nipodaštavanja i medijske hajke na medicinske radnike.

  “Mi, čiji je poziv da obrazovanjem mladih ljudi stvaramo budućnost ove zemlje, razvijajući njihov duh i intelekt kojima će jednog dana graditi Srbiju, moramo podići svoj glas i podržati medicinske radnike u njihovoj borbi za istinu i slobodu”, navodi se na sajtu.

  Prosvetni radnici koji podržavaju apel lekara, u kojem se između ostalog traži i smena kriznog štaba, mogu se o tome javno izjasniti na [email protected].

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta/AP

  What's your reaction?

  Komentari

  • Vlajko

   Dakle, 2.000 lekara i 325 prosvetnih radnika izgleda kao veliki broj, ali nije. Treba svi lekari i prosvetni radnici da potpišu pismo. Problem je u tome što ima mnogo onih ucenjenih i uplašenih za svoj posao, koji neće da potpišu (nažalost ima dosta i onih koje nije briga), a time ne rešavaju problem, već stavljaju svoje kolege koje su pismo potpisale u još veći problem, odnosno na crnu listu sa koje vlast daje otkaze, premeštaje i slično. Oni koji su dovoljno hrabri će da nadrljaju zbog kukavica, jer režim ne prašta. Potpisujte, budite ljudi. Nemojte da vas pokolenja pamte kao kukavice i ulizice. A za redakciju ponovo pitanje: Zašto nigde ne pišete o Raduloviću i borbi koju DJB vodi za obaranje izbora pred sudskim organima? Izbori su pravno oboreni i treba podržati ljude koji se bore za sve nas. Da li je moguće da vam nije stalo do stvarnih promena? Za koga radite?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE