On-line premijera filma "Kreativni gen" 16. januara

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  On-line premijera filma “Kreativni gen” 16. januara

  Nakon premijere na festivalu KAKTUS 2020, a zbog velikog interesovanja kolega iz celog regiona, Marketing mreža, na svoj 9. rođendan u subotu 16. januara od 18h, organizuje online premijeru filma „Kreativni gen“. Film će biti dostupan svim zainteresovanim kolegama, besplatno, na platformi https://kreativnigen.marketingmreza.rs/

  U pitanju je prvi dugometražni dokumentarni film o razvoju advertising industrije u Srbiji, koji je snimila Marketing mreža, u saradnji sa agencijom Real Grupa RGS i LCF Produkcijom, dok vizuelno rešenje filma potpisuje agencija Ovation BBDO.

  Film obuhvata period od 2008. do 2020. godine, odnosno period koji su obeležile velike promene u advertising industriji na svim poljima – od kreative, produkcije, pojave i ekspanzije prvih društvenih mreža, masovnog otvaranja novih agencija, do dolaska globalnih kompanija na srpsko tržište koje su sa sobom donele i nove trendove, pa sve do 2020. godine koja je bila posebno izazovna i svojevrstan restart za advertising industriju.

  U filmu govori 15 direktora i kreativnih direktora agencija u Srbiji, koji kroz sedam ključnih tema daju pregled i retrospektivu razvoja advertisinga u našoj zemlji.

  „Film Kreativni gen daje jedinstven pregled razvoja industrije – gde smo bili 2008. godine, a gde smo danas, i sve to iz vizure ljudi koji su upravo tu struku gradili i grade je i danas. Kreativni gen, prvi je ikada snimljen dokumentarni film o advertising industriji u Srbiji, svedočastvo je o jednom vremenu, video zapis koji ostavljamo u nasleđe budućim generacijama kreativaca u Srbiji“, rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivač Marketing mreže i idejni tvorac filma, i pozvala sve zainteresovane kolege da se uključe u online bioskop 16. januara od 18h.

  Link za registraciju https://kreativnigen.marketingmreza.rs/

  Izvor: BIZLife

  Foto: Marketing mreža

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE