OnePlus Nord će 21. jula debitovati na prvom svetskom AR predstavljanju pametnog telefona

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  OnePlus Nord će 21. jula debitovati na prvom svetskom AR predstavljanju pametnog telefona

  Dana 21. jula 2020., OnePlus će predstaviti prvi OnePlus Nord uređaj – najnoviji dodatak liniji brendiranih pametnih telefona globalne tehnologije. OnePlus je odoleo izazovima industrijskih standarda i održao je prvo svetsko predstavljanje proizvoda u potpuno virtuelnoj realnosti za OnePlus 2. Danas, pet godina kasnije, to nasleđe se nastavlja debitovanjem Nord-a na prvom svetskom AR predstavljanju pametnog telefona.

  Kao brend izgrađen na nepokolebljivoj podršci svoje globalne zajednice, OnePlus je posvećen tome da korisnicima pruži uzbudljive i osvežavajuće doživljaje koji su bitni. Ovaj novi format omogućava da OnePlus predstavi Nord ne samo na do sada neviđen način, već i da iskoristi AR tehnologiju koja korisnicima omogućava da proizvod dožive iz bezbednosti svojih domova.

  “OnePlus Nord predstavlja novi početak za kompaniju OnePlus i pruža nam mogućnost da našu tehnologiju delimo sa više ljudi širom sveta”, kaže Paul Yu, direktor kompanije OnePlus Nord.

  Za ovo predstavljanje želimo da se svi udobno smeste, opuste i po prvi put dožive naš novi telefon u udobnosti svoje dnevne sobe. Smatramo da upoznavanje Nord-a na mnogo ličniji i intimniji način savršeno odražava našu ambiciju da OnePlus doživljaj učinimo dostupnijim korisnicima.

  AR predstavljanje OnePlus Nord proizvoda može se doživeti putem AR aplikacije OnePlus Nord koja je dostupna na Google Play Store i Apple App Store. Događaj predstavljanja će početi u 16h po srednjeevropskom vremenu ili u 15h po britanskom vremenu.

  Korišćenje AR aplikacije OnePlus Nord

  Preuzmite AR aplikaciju OnePlus Nord na Play Store i App Store.

  Instalirajte aplikaciju i prihvatite dozvole koje su potrebne za AR doživljaj.

  Pokrenite aplikaciju i pratite uputstva za postavljanje vašeg avatara i aplikacije.

  Gledanje AR predstavljanja preko AR aplikacije na dan predstavljanja

  Otvorite AR aplikaciju OnePlus Nord u (16.00 h po lokalnom vremenu).

  Pratite uputstva na ekranu da biste započeli imerzivni AR doživljaj.

  Pobrinite se da imate dobru internet vezu da biste imali neprekidni doživljaj AR striminga.

  OnePlus je kreirao i fizičku AR pozivnicu koja će korisnicima putem AR-a pružiti jedinstven, aktivan doživljaj OnePlus Nord proizvoda pravo iz njihovih domova. Pratite nas na instagram nalogu OnePlus Nord da biste više saznali o tome kako da dobijete fizičku pozivnicu.

  Kako se koristi pozivnica za AR predstavljanje OnePlus Nord proizvoda

  Preuzmite AR aplikaciju OnePlus Nord na Play Store ili na App Store.

  Instalirajte aplikaciju i prihvatite dozvole koje su potrebne za AR doživljaj.

  Skenirajte QR kôd na pozivnici da pokrenete WEB AR doživljaj. QR kôd možete skenirati svojom integrisanom aplikacijom za kameru (na Android verzijama 9 i 10), Google objektivom ili bilo kojim skenerom QR kôda.

  Kada učitate WEB AR doživljaj, skenirajte AR pozivnicu da biste aktivno nastavili sa predstojećim OnePlus Nord uređajem.

  Pratite nas na instagramu OnePlus Nord  i veb sajtu OnePlus Nord AR za više aktuelnosti.

  Dodatne aktuelnosti

  Epizoda 2 dokumentarca „New Beginnings“ bila je uživo emitovana 7. jula u 20h po hongkongškom vremenu, na instagram kanalu OnePlus Nord. U toj epizodi, tim OnePlus Nord-a je na terenu da bi tačno razumeo šta budući Nord korisnici žele u svom doživljaju pametnog telefona.

  Od 8. jula, za naručivanje unapred će biti dostupni sledeći 900 OnePlus Nord pametni telefoni. Kao i u prethodnom krugu za pretplatu, OnePlus će podeliti proizvode onima koji su među prvima krenuli na ovo novo putovanje sa nama.

  Kako se pretplatiti na OnePlus Nord u Evropi:

  Idite na https://www.oneplus.com/nord/pre-order.

  Kada dođu na ovu stranicu, korisnici mogu da uplate 20 € da bi svoje uređaje kupili u pretplati.

  Kada završe sa pretplatom, korisnici će dobiti ograničenu ediciju OnePlus Nord proizvoda.

  Poslednji krug za pretplatu je 15. jul – za više detalja pratite instagram

  O kompaniji OnePlus:

  OnePlus je globalna kompanija za mobilnu tehnologiju koja konkuriše konvencionalnim konceptima tehnologije. Fokusirana na slogan „Never Settle“, OnePlus pravi izvrsno dizajnirane uređaje vrhunskog kvaliteta izrade i hardver visokih performansi. OnePlus počiva na negovanju snažnih veza i zajedničkom rastu sa zajednicom korisnika i fanova. Za više informacija posetite oneplus.com.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE