OPET ISPALI NEGATIVCI: Ovako izgleda "napad" na Komunalnu policiju (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  OPET ISPALI NEGATIVCI: Ovako izgleda “napad” na Komunalnu policiju (VIDEO)

  Juče objavljen snimak na Fejsbuk stranici Komunalne policije o takozvanom „Napadu na Komunalnu policiju Karaburme“ ostavio je pitanje zašto je snimak objavljen, jer očito ima istog efekta kao i oni koji su objavljivali građani. Negativni komentari na račun rada Komunalne policije preplavili su njihovu stranicu.

  Na snimku se vidi kako radnici Gradske čistoće prebacuju lubenice iz parkiranog kamiona u prikolicu svog vozila, a potom i prodavačica koja pokušava da zatvori ciradu, a u trenutku kada se to dešava pojavljuje se „nesrećno“ službeno lice na kojeg cirada pada, a on to naziva „napadom na službeno lice“. Kasnije vidimo akciju hapšenja, koje smo i ranije viđali, a ono što je interesantnije na snimku su razgovori koji se u međuvremenu dešavaju, tj može da se čuje da sve te komunalce prodavačica zna poimence, kao i to da je, bez obzira što je tu bilo još nelegalnih prodavaca, samo ona kažnjena.

  Da podsetimo, javnost je nedavno uzdrmao slučaj prodavca na Vidikovačkoj pijaci koji je umro tokom „akcije komunalaca“. U pomenutom slučaju,  zaštitnica građana Beograda Katarina Žeželj je pokrenula postupak kako bi se utvrdilo da li je komunalna policija prekoračila mere iz svoje nadležnosti.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE