Ostvarite 50% popusta na treći servis svog HONDA vozila

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ostvarite 50% popusta na treći servis svog HONDA vozila

  Honda Srbija je za svoje verne klijente pripremila specijalnu ponudu u vidu 50% popusta na treći servis u servisnom centru na Novom Beogradu kao i niz benefita koje ostvarujete dolaskom u ovlašćeni Honda servis.

  Svi klijenti, fizička lica i preduzetnici, kao i vlasnici HONDA vozila koja su izašla iz garancije, a koji redovne servise na svojim HONDA vozilima obavljaju u ovlašćenom servisu u Beogradu, stiču pravo na posebne popuste prilikom narednih poseta servisu i to:

  • Svaki treći redovan servis “u pola cene” (50% popusta na one elemente koji se programski menjaju na tom servisnom intervalu uz uslov da se i treći servis uradi u istom servisnom centru gde i prethodna dva)
  • U svakom trenutku ostvarujte popust od:
   • 15% na elemente sistema kočenja
   • 20% na komponente kvačila, sistema vešanja i sistema upravljanja
   • 30% na farbarske radove na vozilu
  • Posebne pogodnosti prilikom kupovine novog HONDA vozila

  Ukoliko je klijent redovno obavljao sve servise u ovlašćenom servisu dok je vozilo bilo u garanciji automatski se kvalifikuje za „Loyalty program“ u trenutku izlaska vozila iz garancije. Takođe, prilikom kupovine narednog HONDA vozila, klijent se automatski kvalifikuje za „Loyalty program“, bez obzira da Ii je ono u garanciji ili ne, pod uslovom da se kao vlasnik prethodnog vozila kvalifikovao za ovaj program.

  Ukoliko vozilo nije redovno održavano u ovlašćenom servisu, a klijent želi da postane deo „Loyalty programa“ dovoljno je da tri uzastopna redovna servisa na svom HONDA vozilu uradi u ovlašćenom servisu (na treći servis dobija 50% popusta).

  Zakažite servis putem onlajn forme: zakazite_servis ili Viber aplikacije na broj telefona: +381 (0)62 248 350.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Komentari

  • Zoki

   Lepo, samo jos da imam Hondu. Dobar auto, vozio sam jednom u mms rent a caru. Voleo bih da i ja jednog dana vozim svoju Hondu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE