Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Ovako Fejsbuk traži stručnjaka za lokalno tržište

Kompanija Fejsbuk (Facebook) traži stručnjaka za hrvatsko tržište, koji bi radio u Dablinu, u sektoru za tržišne operacije (Market Operations).

Sektor se bavi sigurnošću korisnika Fejsbuka, odnosno rešava slučajeve kršenja Fejsbukovih pravila i “gradi poverenje u korišćenje Fejsbuka”.

Zadaci kandidata koji dobije posao biće brzo, kvalitetno, empatično i tačno odgovaranje na upite korisnika, kao i istraživanje i rešavanje slučajeva kršenja pravila.

Osim toga moraće da se upozna s Fejsbukovim proizvodima i standardima i konstantno radi na svom znanju. Mora biti upućen u aktuelne događaje i ponašanje korisnika iz Hrvatske, te sam dolaziti do rešenja za konkretne probleme.

Kad je reč o uslovima, Fejsbuk traži diplomu više škole i dve godine radnog iskustva, po mogućnosti na analitičkim poslovima. Potrebna je i sposobnost strateškog razmišljanja i samostalnog rada, a plus je i poznavanje rada u Excelu i SQL. Nema potrebe naglašavati da je nužno tečno znanje engleskog i hrvatskog jezika, ali i poznavanje hrvatskog tržišta.

Plata se u oglasu ne navodi, ali internet stranica Glassdoor piše da prosečna godišnja plata za ovo radno mestu u Dablinu iznosi 41.000 evra, odnosno 3.400 evra mesečno.

Izvor: Index

Foto: Pixabay

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE