Palma o OPTUŽBAMA Marinike Tepić: Najgnusnije laži, pripremite prugasto odelo

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Palma o OPTUŽBAMA Marinike Tepić: Najgnusnije laži, pripremite prugasto odelo

  Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma odgovorio je na optužbe potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić da je on organizovao žurke u Jagodini na kojima su dovođene maloletne devojčice iz Beograda rekavši da su to „najgnusnije laži koje je ikada čuo“.

  Tužilaštvo ne mora da troši papir za pozive, sam ću sutra otići da kažem da je Đilasova glasnogovornica izrekla užasne laži, ali će isto tako i Đilasova glasnogovornica morati da dođe u Tužilaštvo i dokaže to što priča, a moraće da dođe i taj “gospodin” čiji su snimak pustili. Ako neko govori istinu, taj se ne krije“, rekao je Marković.

  Da vašim lažima nema kraja pokazuju i reči izgovorene na vašoj konferenciji da je nekoga od nekoga strah u Jagodini, da se neki sele iz Jagodine. Iz Jagodine se ne seli niko, već se useljavaju ljudi sa porodicama. Glasnogovornice, jedino što ste rekli, a da je istina je to, da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor. Pošto to nisam ja, jer nema zašto, pripremite prugasto odelo“, dodaje Marković.

  Podsetimo, Marinika Tepić je na konferenciji za novinare u prostorijama SSP izjavila da su u hotel „Alfa“ u selu Končarevo kod Jagodine, kao i u klubu i prenoćištu „Tigar“ u tom gradu, na žurke kojima su prisustvovali čelnici vlasti „dovođene iz Beograda devojčice od 15, 16, 17 godina“, kao i da se „znalo da posle takvih žurki te devojčice ostaju sa njima“.

  Tepić je rekla da je takve žurke organizovao lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković – Palma, a da su nekim žurkama prisustvovali i funkcioneri Socijalističke partije Srbije (SPS).

  (BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO)

  Ona je na konferenciji emitovala video svedočenje muškarca čiji je identitet bio zaštićen, koji je potvrdio da je radio za Dragana Markovića Palmu, i da je lično video maloletne devojčice koje se dovode na žurke u Jagodini, kao i da mu je njegova prijateljica – hostesa na takvim žurkama, prenela da je jednom prilikom devojčicu od 15-tak godina dovela u sobu iznad prostorija RTV Jagodina „u kojoj je Palma čekao go“, i da je devojčicu ostavila u toj sobi neko vreme.

  “Tepić će tužiti sve žene zaposlene u javnom sektoru Jagodine”

  Marković je rekao i da će on tužiti Mariniku Tepić kao i sve žene zaposlene u javnom sektoru Jagodine zbog njenih ranijih navoda da žene u Jagodini dobijaju posao „posebnom procedurom“, koja uključuje dokazivanje nadređenima na način koji nema nikakve veze sa kompetencijama potrebnim za zaposlenje.

  „To što je Marinika Tepić rekla je najveća uvreda za sve dame koje rade u javnom sektoru u Jagodini. Ja sam dobio poverenje građana Jagodine da vodim taj grad 2004. godine, 17 godina vodim grad Jagodinu. I svi koji su zaposleni u javnom sektoru grada Jagodine, a ženskog su roda, oni će tužiti Mariniku Tepić, da dokaže uvrede koje je svim ženama uputila da se zapošljavaju na takav način. To je najveća glupost“, rekao je lider Jedinstvene Srbije.

  Podsetimo, Marinika Tepić je u Utisku nedelje rekla da je čula da „gotovo svaka žena koja želi da se zaposli u javnom sektoru ili je već zaposlena preko veze, dobija se telefon za druženje, pa nakon tog druženja ako se dobro druži, može da se zaposli“.

  „Svi znaju da ja tokom poslednjih izbornih kampanja na svim tribinama u Jagodini i svim selima koja pripadaju Jagodini kažem „moj broj telefona je taj i taj, zapišite, a brojevi telefona direktora javnih preduzeća su ti i ti i zovite kada vam nešto treba. To što priča Marinika Tepić zdrav razum ne može da prihvati“, zaključuje Marković.

  Izvor: BIZLife

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE