Pas nasledio 5 miliona dolara

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pas nasledio 5 miliona dolara

  Jedan poslovni čovek iz Nešvila je toliko voleo svog kućnog ljubimca, border kolija Lulu, da joj je testamentom ostavio pet miliona dolara.

  Pas Lulu, osmogodišnja ženka border kolija iz Nešvila u američkoj državi Tenesi, pripadao je biznismenu Bilu Dorisu. Pošto je gospodin Doris često putovao, o Lulu je brinula njegova 88-godišnja prijateljica Marta Barton.

  Krajem prošle godine 84-godišnji gospodin Doris je preminuo, a psa je preuzela gospođa Barton. Međutim, gospođa Barton neće morati da troši sopstveni novac kako bi negovala psa jer je pokojni vlastnik u svom testamentu ostavio pet miliona dolara za svoju ljubimicu.

  “Pet miliona dolara biće prebačeno u fond koji će biti osnovan posle moje smrti za brigu o mom psu Lulu, ženki border kolija”, stoji u testamentu gospodina Dorisa, sa detaljnim uputstvima u koju svrhu će biti trošen novac za zadovoljenje svih potreba psa o kome brigu treba da nastavi gospođa Barton.

  “Mnogo je voleo tog psa”, naglašava gospođa Barton u izjavi za Kanal 5. “Iskreno, ne znam šta da mislim o tome što je ostavio toliko novca, ali zaista je mnogo voleo Lulu”.

  Kako stoji u testamentu, Lulu neće moći da troši novac kako joj volja, jer se navodi da će “gospođi Barton biti nadoknađeni razumni mesečni troškovi”. O novcu koji je namenjen za negu Lulu brinuće nadzornik fonda koji će odobriti i nadoknaditi gospođi Barton sve troškove.

  Gospođa Barton smatra da ona i Lulu nemaju šanse da potroše tih pet miliona dolara, ali kako je priznala u izjavi za Kanal 5, “želela bih da pokušam”.

  Trenutno nije poznato šta će biti sa preostalim novcem kada i Lulu napusti ovaj svet.

  Izvor: RTS

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE