PLANIRANI troškovi: Ministarstvo meri Vulinu rejting, kažu "nije skupo"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  PLANIRANI troškovi: Ministarstvo meri Vulinu rejting, kažu “nije skupo”

  Ministarstvo odbrane raspisalo je javnu nabavku za uslugu ispitivanja rejtinga ministra Aleksandra Vulina u medijima, objavljeno je u sredu 25. marta na zvaničnom portalu tog ministarstva.

  Kako se navodi, reč je o javnoj nabavci “male vrednosti”, a period realizacije ispitivanja je od 5. aprila 2020. do 31. marta 2021. godine.

  “Usluga medijski rejting ministra odbrane obuhvata podatak o mestu ministra odbrane među članovima Vlade. Dostavlja se na početku meseca za prethodni mesec u interaktivnom formatu koji korisniku obezbeđuje uvid u poziciju ministra odbrane u medijima prema zadatim parametrima (vrsti medija – štampani, elektronski, veb portali, pojedinačnim medijima vrednosna usmerenost (tonalitet), po vremenskom perioda)”, ističe se u pozivu.

  Drugi deo usluge, kako se dodaje, podrazumeva eksponiranost ministra odbrane u medijima i obuhvata broj priloga o ministru odbrane, njihovo vrednosno usmerenje u praćenim medijima razvrstane prema vrsti, kategoriji i pojedinačnim medijima.

  Rok za podnošenje ponuda je osam dana od objavljivanja poziva, a najkasnije 3. aprila 2020.godine.

  Načelnik Uprave za odnose sa javnošću Mihailo Zogović objašnjava da Ministarstvo odbrane, u okviru svojih funkcionalnih nadležnosti, već više od deset godina pribavlja uslugu media monitoringa koji sadrži standardne zahteve – pres-kliping, elektronski kliping, veb-kliping, prenos medijskih objava, naslovne strane štampanih medija, alarm-kliping i eksponiranost ministra odbrane na mesečnom nivou u medijima.

  Navedena nabavka uvrštena je u Godišnji plan javnih nabavki Ministarstva odbrane za 2020. godinu koji je donet početkom godine, a njeno pokretanje planirano je za mart mesec, dodaju u Ministarstvu.

  Izvor: Danas

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE