Počela da radi REPRESENT ACADEMY

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Počela da radi REPRESENT ACADEMY

  Novo poglavlje Represent Systema iz kog poručuju da je ZNANJE UVEK U MODI

  Represent Academy je nova poslovna jedinica u okviru Represent Systema, koja će se isključivo baviti edukacijom u oblasti integrisanih komunikacija na teritoriji Zapadnog Balkana. Stručnjaci iz vodeće regionalne grupacije za integrisane komunikacije već 17 godina sprovode razne edukativne programe. Represent Academy u prvu godinu postojanja ulazi sa ambicioznim kalendarom dobro poznatih, ali i novih proizvoda.

  Kombinacija treninga javnog nastupa, Londonske škole za odnose sa javnošću koja u aprilu upisuje 30. generaciju sa novim formama poput Seminara na temu ličnog brendiranja ili Digitalne transformacije je odgovor na stalnu potrebu za učenjem kao pokretačkom snagom iza svakog uspeha.

  “Oduvek sam verovao da su za uspeh presudne tri stvari: znanje, vizija i hrabrost. Sve nas „pionire“ u našim industrijama određuju inovativnost, stalni razvoj i koliko širimo preduzetnički duh na svim nivoima. Imam puno poverenje u razvoj Represent Academy i u to da će naš tim uspešno odgovoriti na sve izazove i potrebe obuke, razvoja kadrova i komunikacijskih veština timova pojedinaca.” – kaže dr Borislav Miljanović, CEO Represent System-a.

  Cilj Represent Academy je da pomogne svojim klijentima da uspešno savladaju komunikacijske izazove sadašnjosti, ali i one koje donosi budućnost sa samopouzdanjem i kompetentnošću. Programi, škole, seminari i master classovi okupljaju talentovane rukovodioce, PR, content i digital menadžere, ali i druge menadžment profile, kako bi unapredili veštine kroz dinamičan rad sa iskusnim predavačima.

  Represent Academy će voditi Jelena Mikić, dosadašnja regionalna direktora i direktorka razvoja Represent Systema

  “Verujemo u znanje i moć stalnog učenja i usavršavanja. Potrebna je hrabrost da se uputimo u nove poduhvate, posebno u ovim „novim“ vremenima, ali dokaz da smo do sada bili na dobrom putu upravo je dolazila od uspešne saradnje sa našim klijentima tokom niza godina. Naravno, za nas ostaje možda i najdraži zadatak, a to je edukacija budućih komunikacijskih stručnjaka u našem regionu.“ – istakla je Jelena Mikić.

  Represent Academy planira da nastavi i sa svojim, sad već prepoznatim humanitarnim akcijama Summer Get Together i Xmas Get Toghether, uvereni da znanje treba deliti i iskoristiti kako za nove uspehe, tako i u cilju podrške onima kojima je to potrebno.

  Jer #znanjejeuvekumodi!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE