Počela rekonstrukcija platoa ispred skupštine (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Počela rekonstrukcija platoa ispred skupštine (FOTO)

  Plato ispred srpskog parlamenta dobiće uskoro nov izgled pošto su, kao što je i najavljeno, počeli radovi na rekonstrukciji skupštinskog dvorišta.

  Da su počeli su radovi rekonstrukciji platoa ispred Narodne skupštine, objavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk proflu.

  “Prema projektu Grada Beograda, predviđena je zamena podloge i nivelacija ploča. Projektnim rešenjem zadržan je postojeći izgled platoa uz blage korekcije geometrije i nivelacije samog platoa”, najavio je ranije zamenik gradonačelnika.

  Rehabilitacija zastora od kamenih ploča površine 4.500 metar akvadratnih predviđena je korišćenjem postojećih ploča, uz prethodnu obradu i dodavanje određene količine novih ploča istog kvaliteta i mehaničkih osobina i izgleda kao originalne. Nove ploče za zamenu nedostajućih i popucalih ploča obavljena je uz saglasnost Zavoda za zaštitu spomenika kulture, pojasnio je Vesić.

  Najavljujući početak izvođenja radova, zamenik gradonačelnika je istakao da je vrednost radova 80 miliona dinara i da je JKP Beograd-put angažovala Narodna skupština za obavljanje ovog posla, koja je i finansijer.

  Radovi su počeli, a rok za završetak rekonstrukcije je četiri meseca.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE