Počela vakcinacija zaposlenih: Prva grupa rudara EPS-a dobila vakcine

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Počela vakcinacija zaposlenih: Prva grupa rudara EPS-a dobila vakcine

  Grupa rudara „Elektroprivrede Srbije” predvođena Miloradom Grčićem, v. d. direktora JP EPS primila je vakcine protiv COVID-19.

  “Vakcinacija protiv koronavirusa je borba za živote građana Srbije.  Zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, naša zemlja je sada u samom svetskom vrhu po vakcinaciji građana. Lično predsednik Vučić mi je naglasio da su prioritet u vakcinaciji rudari. Oni su oslonac stabilnosti elektroenergetskog sistema, a bez električne energije nema života”, rekao je Grčić prilikom vakcinacije.

  On je istakao da je procedura vakcinacije organizovana perfektno i da je odziv rudara EPS-ovih ogranaka „Kolubara“ i „Kostolac“ odličan.

  “Primili smo kinesku vakcinu, koju su proverile i odobrile nadležne institucije u Srbiji. Nisam stručan u ovoj oblasti, ali svi građani su svesni da su, zahvaljujući pronalasku vakcine, mnoge bolesti iskorenjene. Zahvaljujući borbi predsednika Vučića za nabavku vakcina protiv COVID-19, građani Srbije dobili su šansu da se među prvima u svetu zaštite od ovog opasnog virusa”, rekao je Grčić.

  Izvor: BIZLife

  Foto: EPS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE