Ponovo zajedno u teatru pod zvezdama - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Ponovo zajedno u teatru pod zvezdama

Nakon šestomesečne pauze, raduje nas da ćemo se ponovo sresti u našoj galaksiji legendarnih trenutaka. Oktobarski repertoar je spreman, a prva predstava koju možete pogledati 10. oktobra je Voz, Komraka Makartija, u režiji Voje Brajovića, u kojoj igraju Sergej Trifunović i Voja Brajović.  Ulaznice najjednostavnije i najbrže možete kupiti onlajn, putem našeg sajta.

Ove jeseni vas, u teatru pod zvezdama, čekaju i vaši omiljeni likovi iz Hipnoze jedne ljubavi, Generalne probe samoubistva, Večere budala, Korešpodencije, Tre sorele, Pasivnog pušenja, Ljubav u Savamali i Feliksa.

Na blagajni pozorišta možete vratiti ili zameniti neiskorišćene ulaznice iz marta i jula ove godine.

Radno vreme blagajne je 12-18 časova, ili do početka predstave radnim danima, subotom 11-15 časova i dva sata pre početka predstave, nedeljom dva sata pre početka predstave.

U cilju zaštite zdravlja i međusobne brige, a u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, obaveštavamo vas da je prilikom dolaska u pozorište, neophodno ispoštovati sledeće mere zaštite:

• Nošenje zaštitne maske za lice
• Držati rastojanje od najmanje 1,5 metra
• Dezinfikovati obuću i ruke prilikom dolaska na predstavu
• Izmeriti temperaturu pre ulaska u pozorišnu salu

Zbog sprovođenja svih neophodnih mera, molimo vas da u pozorište dođete pola sata pre početka predstave. Ulazak u salu neće biti moguć nakon što se svetla ugase i predstava počne.

Tokom izvođenja predstava pridržavaćemo se svih preporučenih mera bezbednosti kako bismo sve rizike sveli na minimum, a održali zadovoljstvo rada i posete pozorištu.

Bićemo krajnje odgovorni prema publici, glumcima i svim izvođačima predstava, poštujući sve preporuke za bezbedan rad ustanova kulture u novonastalim okolnostima, verujući da će pozorište i nadalje biti bezbedno mesto slobodnog duha i istinske potrebe za kulturom.

Čekamo vas sa nestrpljenjem od 10. oktobra na sceni Danilo Bata Stojković, gde ponovo stvaramo zajedno čaroliju zvanu pozorište!

Izvor: BIZLife

Foto: Promo/ Nikola Vukelić

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE