Konkurs je završen: Evo ko kreće na „najlepši posao u Srbiji“ (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Najlepši posao u Srbiji, da tri meseca putuje po našoj zemlji i o tom putu izveštava na društvenim mrežama, dobila je Ana Kostadinović iz Beograda, apsolvent novinarstva na Fakultetu političkih nauka.

Ovo je rezultat konkursa koji je objavio Serbian Adventures, platforma za online rezervisanje turističkih tura po Srbiji.

Kako navode u saopštenju, Anin posao biće da obiđe više od 200 turističkih destinacija, da uživa u pogledu sa najlepših vidikovaca u Srbiji, poseti najznačajnije istorijske lokalitete, plovi rekama, oproba se u  adrenalinskim aktivnostima, banja u najpoznatijim banjama, uživa u najboljim gastronomskim specijalitetima, učestvuje u nekim od najpoznatijih manifestacija u Srbiji, upozna se sa različitim običajima, tradicijom i kulturom brojnih naroda koji žive u našoj zemlji. Imaće mesečnu platu od 1.000 evra i plaćene troškove, a njena jedina obaveza biće da o putovanjima izveštava putem društvenih mreža.

Stručni žiri sastavljen od turističkih radnika, eksperata za komunikaciju i društvene mreže, ocenio je da je Ana najuspešnije predstavila sopstveno viđenje lepota Srbije i svoje spremnosti i veštine da ih promoviše u javnosti.

„Serbian Adventures je sa svojim partnerima pokrenuo ovu akciju sa željom da promovišemo turističku ponudu Srbije, konkursom kakav do sada nije objavljen kod nas. Ovo je naš doprinos predstavljanju prirodnih lepota, istorije i kulturne baštine Srbije. Konkurs je potvrdio naše uverenje da naša zemlja ima šta da ponudi, a da kod nas ima ljudi spremnih i veštih da tu ponudu predstave na jedan nov način“,  navode iz Serbian Adventures.

O izboru najboljeg odlučivale su nijanse, zbog čega su organizatori konkursa, SerbianAdventures.com i organizatori tura po Srbiji, odlučili da i ostalim učesnicima užeg izbora ponude neku vrstu saradnje i angažmana na promociji turističke ponude naše zemlje.

Portal BIZLife pisao je o najlepšem poslu na svetu kada je konkurs raspisan. Pročitajte šta nam je tada rekla Biljana Marčeta, autorka Serbianadventures.com, on-line platforme za rezervisanje tura po Srbiji.


Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay