Posle 40 godina: Doživite PRESTONICU sa čuvenog vidikovca Beograđanke

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Posle 40 godina: Doživite PRESTONICU sa čuvenog vidikovca Beograđanke

  Posle skoro četiri decenije, 4. i 5. maja od 11-18 časova, posetiocima će biti omogućeno razgledanje prestonice sa čuvenog vidikovca na 22. spratu Palate Beograd, prve „pametne zgrade” na ovim prostorima.

  Poseta ovom simbolu prestonice, osim užitka u pogledu koji ostavlja bez daha i omogućava vidik na ceo grad, pružiće vam i zadovoljstvo da pomognete onima kojima je pomoć najpotrebnija. Iznos prikupljen od prodaje ulaznica, dostupnih po simboličnoj ceni od 100 dinara, kompanija Marera Properties će duplirati i donirati korisnicima Crvenog Krsta.

  Visoka 101 metar, sa 23 sprata i preko četiri decenije postojanja iza sebe, Palata Beograd, i danas je jedan od najprepoznatljivijih simbola grada. Rađena po projektu poznatog arhitekte Branka Pešića, 1974. godine, „Beograđanka” je po izgradnji bila najviša zgrada na Balkanu. U toku je prva rekonstrukcija od njene izgradnje, koja će ovu zgradu pretvoriti u moderan biznis centar, kreiran po meri savremene poslovne zajednice.

  Pred posetiocima je jedinstvena prilika da obiđete ovaj arhitektonski biser, uživate u fantastičnoj panorami Beograda koja se pruža sa njenog čuvenog vidikovca na 22. spratu, a istovremeno malim humanim gestom pomognete onima kojima je to neophodno.

  Ulaznice se mogu kupiti od sutra na www.ticketline.rs.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Marera Properties

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE