Poziv srpskim dobavljačima da sarađuju sa Nemačkom

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Poziv srpskim dobavljačima da sarađuju sa Nemačkom

  Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) i Privredna komora Srbije (PKS) pozvale su danas kompanije iz Srbije i zemalja Zapadnog Balkana da budu deo regionalnog B2B projekta “Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u zemljama Zapadnog Balkana”.

  Okupljanje zainteresoavnih dobavljača ove godine se održava 6. juna u Dortmundu, a cilj je da nemačke firme pronadju proizvodjače iz traženih privrednih oblasti u Srbiji i zemljama Zapadnog Balkana.

  Rok za dostavljanje prijave za učešće na tom događaju je 29. mart.

  Do sada je više od 50 nemačkih kompanija potvrdilo svoje učešće u projektu, a najveći broj njih je iz metalopreradjivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, dok je manji broj kompanija iz elektro i elektronskog sektora.

  Regionalni B2B projekat pet godina sprovode AHK Srbija, PKS, kao i predstavništva nemačke privrede u zemljama Zapadnog Balkana i nemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku.

  Događaj se realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekonomiju i energetiku Nemačke, a u okviru Programa za razvoj stranih tržišta za mala i srednja preduzeća Nemačke

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE