Poznati finalisti "SAM Godišnje nagrade 2017"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Poznati finalisti “SAM Godišnje nagrade 2017”

  Prema mišljenju članova i žirija Srpske asocijacije menadžera (SAM), menadžeri koji su prepoznati unutar i van svoje kompanije kao osobe od integriteta i ugleda i koji su u 2017. godini ostvarili posebne poslovne rezultate kao i kompanije koje su ponudile najbolje uslove za rad i razvoj profesionalnih menadžera i pokazale izuzetne doprinose i odgovorno ponašanje prema društvenoj zajednici, našle su se u užem izboru za prestižno priznanje „SAM Godišnje nagrade“.

  O užem izboru kandidata odlučivao je žiri u sastavu: Stanka Pejanović, predsednica SAM-a, Olga Svoboda, GiGroup, Miša Lukić, Publicis One, menadžer godine 2016, Miloš Perović, Termovent, mladi menadžer godine 2015, Nataša Nikolić, EY, Mihailo Janković, Nectar, Tanja Knežević, IBW, Danijela Lalić, FTN i Goran Pitić, FEFA.

  U kategoriji „SAM Menadžer godine“ finalisti su: Branislava Gajić Stanojević, direktor, Infostud grupa; Dragoljub Damljanović, Energy & Field Services VP SEE, Schneider Electric; Jasmina Knežević, osnivač i CEO, Belmedic; Vladislav Lalić, Regional Property & Expansion Manager South East Europe, IKEA i Vladimir Ilić, Executive Director, EUROPCAR Primero rent a car.

  Za priznanje „SAM Mladi menadžer godine“ u finalu su: Branislav Lončar, CFO, Adriatic region, Publicis One; Bogdan Gecić, advokat, partner i osnivač, Gecić Law; Dragana Janjić, suvlasnica i direktorka, Vinarija Aleksić; Miša Živić, CEO & co – founder, Leanpay ltd i Nikola Obradović, direktor i osnivač, No Solutions Development Doo Novi Sad.

  U kategoriji „SAM Poslodavac godine“ našle su se kompanije: Ball Packaging Europe Belgrade ltd, ZU apoteka BENU Beograd, DHL International Beograd D.O.O, Nelt Co. i Vip Mobile. Priznanje za Poslodavca godine biće dodeljeno i u kategoriji mikro, malih preduzeća i preduzetnika, a nominovani su: Atria grupa, Aura, Mainstream, Vinarija Aleksić i Wannabe magazine.

  Kompanije koje su u 2017. godini pokazale izuzetan doprinos i odgovorno ponašanje prema društvenoj zajednici, a koje su u trci za nagradu „Društveno odgovorna kompanija godine“ su: Coca Cola HBC Srbija, Delta Holding, Telegroup, Tikkurila i Titan cementara Kosjerić.

  Najbolje programe za razvoj talenata i usavršavanje menadžerskog kadra razvile su i sprovele kompanije koje su se našle u finalu za priznanje „Najbolji program za razvoj talenata“: Delta Holding, PwC, Schneider Electric, Telenor, VIP Mobile.

  Dobitnici nagrada biće proglašeni na svečanoj ceremoniji „SAM GALA 2017“, 12. decembra u Belexpocentru, na kojoj će prisustvovati više od 400 najuticajnijijih zvanica iz poslovnog, političkog, kulturnog i medijskog života Srbije.

  Srpska asocijacija menadžera (SAM) tradicionalno već šestu godinu za redom, pokreće izbor za prestižno priznanje „SAM Godišnje nagrade“ sa ciljem promovisanja izuzetnosti i podsticanja kreativnosti i konkurentnosti u različitim sferama društvenog i poslovnog života.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE