Poznati modni lanac Primark DOLAZI u Srbiju?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Poznati modni lanac Primark DOLAZI u Srbiju?

  Kompanija Primark razmatra ulazak u nekoliko zemalja jugoistočne Evrope, saznaje portal Retail Serbia.

  Modni lanac Primark, razmatra ulazak na nekoliko tržišta jugoistočne Evrope, a kao moguće lokacije spominju se Srbija, Bugarska, Rumunija i Grčka.

  Nezvanično, prva zemlja u kojoj bi poznati lanac mogao da otvori svoje maloprodajne centre je Bugarska.

  Predstavnici kompanije već su započeli pregovore o mogućim lokacijama za svoje objekte u pojedinim zemljama. Na upit ovog portala da li mogu da potvrde informacije, iz sedišta kompanije su istakli da razmatraju mogućnosti za širenje poslovanja, ali da ne mogu da daju precizne odgovore u kojim država bi i kada mogli da otvore nove poslovnice.

  Primark je irski modni lanac, deo britanske ABF grupe. Kompanija je osnovana 1969. godine i trenutno posluje sa više od 390 maloprodajnih centara u Austriji, Belgiji, Poljskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Irskoj, Italiji, Holandiji, Portugaliji, Španiji, Sloveniji, UK i SAD. Pojedini objekti prostiru se i na površinama od 5.000 do 10.000 m2. Primark je 2019 ušao na tržište Slovenije, a u planu je i ulazak u Češku, Slovačku…

  U svojoj ponudi Primark nudi nekoliko sopstvenih modnih brendova, a najveći broj dobavljača nalazi se u Bangladešu, Indiji, Turskoj, Rumuniji.

  Izvor: Retail Serbia

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE