Predsednik otkrio zašto još uvek nije PRIMIO VAKCINU

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Predsednik otkrio zašto još uvek nije PRIMIO VAKCINU

  Gondola, koja povezuje centar Zlatibora i planinski vrh Tornik, zvanično je puštena u rad.

  Otvaranju je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je tom prilikom otkrio zbog čega nije primio prvu vakcinu protiv koronavirusa koja je došla u Srbiju, kako je svojevremeno i obećao.

  „Mislio sam u početku da budem prvi koji će da primi bilo koju vakcinu. Tada su rekli, ti ćeš da se snađeš pa ćeš prvi da primiš vakcinu, a šta ćemo mi ostali i naš narod. Pa ja nisam primio vakcinu. Nisu je primili ni moji roditelji koji imaju preko 75 godina, a možda su već mogli po nekom redosledu, zato što bi se i na to našli primedbe. Čekaću kad ću da primim“, rekao

  Otkrio je da je interesovanje građana za vakcinaciju veliko, čemu ide u prilog podatak da se danas u roku od dva sata telefonski za vakcinaciju prijavilo više od 17.000 ljudi.

  Osvrnuo se i na pitanje frilensera i to da li država ima neki plan kako da reši problem naplate poreza frilenserima s obzirom na to da su najavili radikalizaciju protesta.

  „Mislite da li država svaki put kad neko najavi neke proteste mora da preduzme mere da nekome izađe u susret. Ja ne mislim da su protesti rešenje za bilo šta i pre neki dan sam rekao na televiziji da mislim da tu ima prostora da se razgovara ali ne o tome da li će da plaćaju porez ili ne, već o tome da se vidi od kada se plaća porez. O tome da li ćete da platite porez ili ne, ne pregovara se. Apelovao sam na Vladu da prihvati razgovore“, rekao je Vučić.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE