Predsoblje u ulozi ogledala vašeg doma

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Predsoblje u ulozi ogledala vašeg doma

  Svesni smo toga koliko je prvi utisak važan, kako pri upoznavanju sa nekim, tako i u mnogim drugim situacijama. Ukoliko tu činjenicu prenesemo na dom, jasno je koliko je važno posvetiti se uređenju predsoblja, koje je ogledalo doma. Ono je dobrodošlica za sve vaše goste, ali pre svega za vas, koji mu se svakodnevno vraćate.

  Predsoblja su najčešće mali prostori, a vaša očekivanja od njega su velika. Želite da budu lepa, a istovremeno i praktična. Ove zahteve nije lako pomiriti, ali to svakako nije nemoguće, samo je važan pravi odabir elemenata, kako bi se prostor maksimalno iskoristio, a opet bio i estetski privlačan.

  Elementi predsoblja ASTOR obezbeđuju svu potrebnu funkcionalnost, a estetski su prilagodljivi različitim stilovima uređenja. Nežna kombinacija korpusa u dekoru sivog hrasta i frontova presvučenih belom lak folijom, pruža mogućnost kombinovanja elemenata iz ove kolekcije sa modelima nameštaja raznovrsnog kolorita i teksture.

  Veliki izbor elemenata ASTOR za opremanje predsoblja, nudi vam rešenje bez obzira na to da li raspolažete prostranim ili manjim predsobljem. Funkcionalni elementi su uvek na prvom mestu.

  Element predsoblja ASTOR P2 obezbediće vam prostor za kačenje, gornju policu za torbe i donje police za cipele ili jakne koje više ne nosite. Funkcionalnost ima i mali čiviluk ASTOR CIV, koji poseduje mat kačilice i praktičnu policu za odlaganje. Donji element ASTOR KOM takođe je veoma praktičan, jer osim što se koristi za odlaganje obuće, ima i tapaciranu površinu koju možete koristiti za sedenje, tako da mu je uloga višestruka.

  Neizostavni deo predsoblja je i ogledalo, a ogledalo ASTOR OG M odlično će se uklopiti sa ostalim elementima.

  Intenzivne I tople boje zidova predsoblja su odlično rešenje za one koji žele da unesu boju u dom, ali se ne usuđuju da je uvedu u glavne prostorije doma. Ukoliko ste ljubitelj hladnijih tonova, elemente predsoblja ASTOR kombinujte sa sivim zidom, a u slučaju da želite nešto mirniji i opušteniji ulazak u svoj dom, predlog je da elemente kombinujete sa belim zidom.

  Krajnju definiciju ambijentu daće dodatni detalji. Ukoliko vam je potrebno da prostor učinite još atraktivnijim, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da to učinite uz prostirku koja će imati geometrijske motive, a ako vam je potrebno još svetlosti, onda možete da postavite i neku lampu u svoje predsoblje. Dodatni izvori svetla su uvek dobrodošli, za pravljenje prijatne atmosfere.

  Ako je ulazak u vaš dom baš mali, predlog je da odaberete čiviluk i deo za cipele. Dodatni prostor za odlaganje obezbediće vam pletene korpe, a ujedno će poslužiti i kao dekoracija. Kako na malom prostoru nema mesta za još dodatnih komoda, polica, ormara, možete postaviti slike na zid i na taj način postići posebnu dinamiku. Biljke su uvek prelep dodatak, a možete i njih da okačite na zid, umesto da ih stavite na pod.

  Za koju god kombinaciju elemenata da se odlučite, svakako nećete pogrešiti, a odabranim detaljima i dekoracijom dodatno ćete ulepšati prostor i svaki ulazak i izlazak iz doma.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Forma Ideale

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE