PRESTIGE EDUCATION - agencija za školovanje i kurseve jezika u inostranstvu - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  PRESTIGE EDUCATION – agencija za školovanje i kurseve jezika u inostranstvu

  Odluka o daljem usavršavanju ili školovanju je ponekad teška sama po sebi. Koju destinaciju odabrati, koji smer? Koliko dugo ostati? Da li više ili manje časova? Ovu su samo neka od pitanja sa kojima se klijenti susreću, a odgovor na njih mogu dati agencije koje se bave ovakvim programima.

  Jedna od takvih agencija je Prestige Education. Uz njihovu pomoć je odluka o daljem školovanju ili usavršavanju u inostranstvu lakša i bez stresa. Prestige tim čine obrazovani, obučeni, iskusni i, iznad svega, profesionalni ljudi. Njihovo savetovanje uključuje i pregršt korisnih informacija na osnovu ličnog iskustva koje poseduju nakon školovanja, usavršavanja i života u inostranstvu.

  Kako funkcioniše savetovanje?

  Savetovanje i konsultacije su besplatni. U Prestižu rade po originalnim cenama institucija, a uz njihovu pomoć možete ostvariti i posebne pogodnosti u vidu popusta ili stipendija. Oni će se postarati da vaša aplikacija za srednju školu ili fakultet, kao i za sve druge programe, bude detaljno proverena i odobrena pre nego što je proslede dalje. Usluge savetovanja uključuju i proveru CV-a, motivacionog pisma ili eseja na temu, proveru i editovanje referenci, pomoć pri popunjavanju aplikacije i sl. Uz njihovu asistenciju upis u odgovarajuću instituciju je zagarantovan.

  Za srednjoškolce koji nisu sigurni da li žele da se školuju u inostranstvu, a ipak su dovoljno hrabri da provedu nekoliko meseci do godinu dana u inostranstvu, agencija Prestige Education organizuje programe kulturne razmene. Pored najpoznatije destinacije Amerike, možete odabrati destinacije poput Italije, Francuske, Španije, Austrije, Nemačke, Švajcarske, a od nedavno i Norveške.

  Ukoliko želite da usavršite i neki od stranih jezika u inostranstvu, ova agencija vam i u tome može pomoći. Prema vašim potrebama će kreirati individualni program samo za vas, a sve sa ciljem da postignete rezultate koje želite, bilo da želite da profesionalno napredujete ili želite naprosto da “propričate” jezik. Starosna granica ne postoji, tako da na njihove programe idu kako mladi od 12, tako i stariji od 60 godina. Važna je samo želja, a u Prestižu će vas posavetovati kako da najbolje investirate svoje vreme i novac.

  Work and Travel program je jedan od najpopularnijih programa među studentima. Svakog leta preko 3000 studenata iz Srbije provodi leto u Americi radeći na različitim poslovima, a potom putuju po Americi. Zahvaljujući ovom programu studenti imaju priliku da se pre svega osamostale, usavrše engleski jezik, prošire svoje vidike i putuju. Agencija Prestige Education uspešno realizuje i ovaj program.

  Kako verovati agenciji?

  Prestige Education se uspešno bavi ovim poslom nepunih 15 godina i ima na hiljade zadovoljnih klijenata. Poseduje licencu organizatora putovanja OTP 130/2020 A 20. Svi njihovi putnici osigurani su polisom osiguranja. Članice su udruženja YUTA, UTAS, ICEF, IALC. Akreditovani su ICEF i IALC agencija kao uvaženi partner za obrazovna putovanja i agencija čiji kadar redovno pohađa edukativne radionice u inostranstvu. Registrovani su i UCAS centar za upis na fakultete u Velikoj Britaniji. Dobitnici su nagrade Šampion turizma za izuzetne rezultate u organizaciji škola stranih jezika u inostranstvu.

  Svoje iskustvo o saradnji sa njima podelili su i mnogobrojni klijenti na njihovom blogu i društvenim mrežama.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE