Prijavite se za inovacione vaučere

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Prijavite se za inovacione vaučere

  Fond za inovacionu delatnost objavio je danas javni poziv za dodelu inovacionih vaučera koji su namenjeni mikro, malim i srednjim preduzećima, da koriste usluge akademskog sektora kako bi poboljšali svoje proizvode, procese i usluge i time podignu nivo inovativnosti svojih proizvoda i postanu konkurentniji na tržištu.

  Zainteresovana mikro, mala i srednja preduzeća mogu da konkurišu za inovacione vaučere vrednosti do 800.000 dinara za dobijanje usluga od javnih naučnoistraživačkih organizacija kako bi rešila tehnički ili tehnološki problem na koji nailaze u svom poslovanju (primera radi, za razvoj novih ili poboljšanje postojećih proizvoda, izradu demonstracionog prototipa, različite vidove ispitivanja).

  Jednom podnosiocu prijave mogu biti odobrena najviše dva inovaciona vaučera, u maksimalnom iznosu od 1.200.000 dinara. Odobreni inovacioni vaučer se mora iskoristiti u roku od šest meseci.

  Poziv za dostavljanje prijava otvoren je sve dok opredeljena sredstava u iznosu od 60 miliona dinara ne budu utrošena. Vaučeri će biti dodeljivani po redosledu pristiglih prijava, u roku od sedam dana od dana dostavljanja prijave od strane preduzeća.

  Za inovacioni vaučer zainteresovana preduzeća se mogu prijaviti preko portala Fonda, a sve detalje o programu i uslovima nalaze se na internet prezentaciji Fonda za inovacionu delatnost.

  Takođe, za dodatne informacije tim Fonda stoji na raposlaganju putem e-mail adrese: [email protected]

  Podsetimo, do sada je Fond za inovacionu delatnost dodelio 220 inovacionih vaučera za  80 malih i srednjih preduzeća, u ukupnom iznosu od 140.147.171,00 dinara.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE