PRILIKA ZA PREDUZEĆA: Program finansiranja za nabavku IT tehnologije

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  PRILIKA ZA PREDUZEĆA: Program finansiranja za nabavku IT tehnologije

  U Srbiji je pokrenut ‘easylease’ program finansiranja za nabavku Cisco tehnoloških rešenja, koji omogućava preduzećima da sa minimalnom početnom investicijom i pristupačnim mesečnim ratama nabave kvalitetnu tehnologiju i značajno unaprede ukupno poslovanje.

  U Srbiji se ovom programu priključila kompanija TeleGroup, koja  u našoj zemlji posluje preko 16 godina kao provajder informaciono – komunikacionih tehnologija, sa ciljem da preduzećima omogući optimalne uslove za nabavku Cisco tehnologija.

  Preduzeća u Srbiji shvataju značaj primene tehnologije u svakodnevnom poslovanju, ali često zbog  skromnih budžeta nisu u prilici da implementiraju sve tehnološke alate koji su im neophodni kako bi obezbedili održivi razvoj.  Značajan razvoj i unapređenje IT sektora kreira kontinuiranu potrebu za dodatnim investiranjem u ovaj sektor.

  Telegroup_baner

  Prema rezultatima SEE Forum istraživanja koje je sproveo IDC, a koje je uključivalo 50 velikih kompanija u regionu, 57 posto sredstava usmereno je upravo na kreiranje novih IT rešenja ili transformaciju postojećih. Prema IDC prognozi iz januara meseca, u 2016. godini ukupna vrednost investicija u Srbiji u IT sektor dostigla je iznos od 835 miliona dolara, odnosno 116 dolara po glavi stanovnika, što je znatno ispod proseka regiona. U Bugarskoj ukupna vrednost investicija u IT sektor iznosila je 1,04 milijardu dolara, što je 145 dolara po glavi stanovnika, a u Hrvatskoj je ukupna investicija prevazišla 1,07 milijardi dolara, odnosno 240 dolara po glavi stanovnika. Po glavi stanovnika, najviše je uloženo u Sloveniji, čak 404 dolara, tako da ukupna je vrednost prevazišla 802 miliona dolara.

  Sa ciljem da se obezbedi podrška za sve veće potrebe klijenta kada je u pitanju ulaganje u informaciono-komunikacione tehnologije, globalni partneri UniCredit Leasing i Cisco kreirali su poseban program finansiranja – easylease 0% , kojem se kao Cisco partner priključila i kompanija TeleGroup. Klijentima u Srbiji ovaj program omogućava brzu i jednostavnu nabavku kompletnih ’end-to-end’ rešenja, uključujući hardvere, softvere i usluge u maksimalnom iznosu od 250.000 evra, sa iznosom kamatne stope od nula posto i rokom otplate od 24 meseca. Zahvaljujući ovom programu, početna investicija preduzeća, odnosno učešće, iznosi 10 posto od neto vrednosti opreme, što ostavlja dodatni prostor za ulaganje sredstava u druge projekte.

  Na primer, ukoliko se preduzeće odluči za kupovinu Cisco opreme u ukupnoj vrednosti od 100.000 evra, učešće bi iznosilo 10.000 evra, dok bi mesečna rata iznosila 3.750 evra.

  Za više informacija o zahtevima fnansiranja vaše Cisco tehnologije posetite web-stranicu easylease program ili pošaljite e-mail TeleGroup timu na it@telegroup.rs.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE