Produžen rok za prijavu na NIS-ov konkurs "Zajednici zajedno"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Produžen rok za prijavu na NIS-ov konkurs “Zajednici zajedno”

  Zbog velikog interesovanja, rok za prijavu projekata na konkurs programa „Zajednici zajedno 2021“ je produžen do 6. avgusta 2021. godine.

  Pravo na prijavljivanje imaju ustanove kulture, predškolske, školske i visokoškolske institucije, sportske, zdravstvene i mešovito kulturno-sportsko-rekreativne organizacije osnovane od strane lokalnih samopurava, kao i udruženja građana koja u oblasti ostvarivanja ciljeva imaju i zaštitu životne sredine.

  Кonkursom „Zajednici zajedno 2021“ obuhvaćeno je 12 partnerskih gradova i opština: Beograd, Novi Sad, Požarevac, Niš, Čačak, Zrenjanin, Pančevo, Кikinda, Кanjiža, Novi Bečej, Srbobran i Žitište.

  Кompanija NIS je izdvojila sredstva u iznosu od 107,5 miliona dinara za finansiranje projekata koji su usmereni na unapređenje zaštite životne sredine u partnerskim gradovima i opštinama kroz uvođenje sistema solarnog napajanja i osvetljenja, zamenu kotlova, uređenje javnih gradskih parkova i parkovskih površina, sadnju autohtonih vrsti biljaka, postavljanje inovativnih ekoloških parkovskih elemenata, solarno osvetljenje parka, postavljanje reciklažnih kanti i kontejnera.

  Program „Zajednici zajedno“ se ove godine realizuje u saradnji sa Ministarstvom rudarstva i energetike i Ministarstvom zaštite životne sredine Republike Srbije.

  Rezultati konkursa biće objavljeni do 29. septembra 2021. godine, a sve informacije o uslovima i propozicijama javnog konkursa „Zajednici zajedno“ mogu se pronaći na internet adresi https://www.nis.eu/zajednici-zajedno/.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE