Prognoza kaže loše vreme, a mi kažemo imamo ideju - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

  Prognoza kaže loše vreme, a mi kažemo imamo ideju

  Krajem nedelje se prognozira kiša i pad temperature, idealno vreme da se spremite za odličan filmski program. Dovoljne su vam kokice, udobna fotelja i uživanje može da počne.

  U petak na kanali FilmBox Extra od 21 čas, pogledajte seriju „Nema lakih dana“ sa sjanim glumcima: Sean Brosnan, Simon Phillips, Michael Hogan. U filmu, britanski plaćenik kidnapuje predsednikovu ćerku i traži otkup za nju. Buntovnik iz redova mornaričkih foka jedina je nada za njeno spasenje.

  U subotu od 21 čas na kanalu FilmBox Plus, preporuka je da uživate u filmu „Dan nula“ sa Elijah Wood, Chris Klein, Jon Bernthal.

  Film prati živote trojice najboljih drugova u Njujorku, na samo mesec dana pred odlazak u vojsku. Rifkin je oženjeni advokat čija je karijera u usponu. Feler piše drugi roman, nakon ogromnog uspeha prvog, ali ga trenutno muči kreativna blokada. Dikson vozi taksi i živi samotnjačkim životom. U ovih trideset dana, na testu će biti njihov odnos, jer će biti suočeni s verom u život, smrt, hrabrost i ljubav.

  Istog dana na kanalu FilmBox Premium od 21 čas imate priliku da pogledate jedan filmski hit „Nemoguća misija“ sa sjajnim Tomom Kruzom u glavnoj ulozi.

  Direktor CIA Hanli (Boldvin) ubeđuje komitet senata da raspusti IMF, u kojoj je Itan Hant (Kruz) ključni pripadnik, a glavni adut za ovakav zahtev je neopreznost agencije IMF. Sada potpuno sam, Hant kreće na tajanstvenu i smrtonosnu organizaciju pod imenom Sindikat.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE