Promena vlasništva u kompaniji Veracomp

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Promena vlasništva u kompaniji Veracomp

  Transakcija stvara vrednost za postojeće i potencijalne dobavljače i preprodavce, partnere kompanije Veracomp

  Kompanija Veracomp potpisala je ugovor o prodaji svoje celokupne distributivne grupe kompaniji Exclusive Networks.

  Transakcija će biti završena u četvrtom kvartalu 2020. godine a u toku je pribavljanje svih potrebnih zakonskih odobrenja.

  Uz direktno prisustvo u 10 zemalja Centralne i Istočne Evrope i pružanje usluga i u susednim zemljama kupovinom kompanije Veracomp Exclusive Networks proširiće svoje operacije na teritoriju EMEA. Globalni distributer ima već 50 kancelarija širom sveta i nudi svoje usluge u preko 100 zemalja.

  Kompanija Veracomp je svoju poziciju izgradila pružanjem poslovnih i tehnoloških konsultantskih usluga, kao najveći distributer sa čistom dodatom vrednošću u Centralnoj i Istočnoj Evropi i veoma je sposobna da pomogne svojim poslovnim partnerima da ostvare dalji rast u ovom regionu.

  „Priča kompanije Exclusive Networks započela je u Evropi i, s obzirom na globalno širenje u oblastima EMEA, APAC i Severnoj Americi, vreme je da se proširimo dalje ka Centralnoj i Istočnoj Evropi, što je uvek bilo u našim planovima za rast“, rekao je Olivije Brajtmajer, izvršni direktor kompanije Exclusive Networks. „Preuzimanje afirmisane distributivne grupe jeste najbolji način da ubrzamo naše prisustvo u ovom novom regionu i vidimo velike mogućnosti za našeg strateškog dobavljača i GSI partnere dok ulažemo u izgradnju na čvrstim temeljima kompanije Veracomp. Između dve organizacije već postoji snažna kulturološka i operativna usklađenost, ali naš plan je oduvek bio da podržimo kontinuirani uspeh, a ne da namećemo nove strukture. To podrazumeva da ključno rukovodstvo kompanije Veracomp ostane u svojim trenutnim ulogama kako bi osiguralo kontinuitet i realizovalo plan ubrzanog rasta. Kompanija Veracomp je stekla veliko iskustvo i izvanrednu reputaciju tokom perioda od skoro 30 godina i posvećeni smo nadogradnji ovog nasleđa proširivanjem naše napredne globalne stručnosti za infrastrukturu sajber bezbednosti i usluga zasnovanih na vrednosti u korist partnera, kupaca i zaposlenih.“

  Činjenica da kompanija postaje deo kompanije Exclusive Networks za partnere kompanije Veracomp predstavlja garanciju održavanja postojećih uslova saradnje, a pored toga i pristupa širokim tehnološkim i marketinškim kompetencijama koje proističu iz globalnih operacija na različitim zrelim i novim tržištima na pet kontinenata.

  „Ovo je vrlo pozitivan korak napred za kompaniju Veracomp i sve koji su povezani sa njenim poslovanjem“, rekao je Adam Rudovski, izvršni direktor kompanije Veracomp. „Udruživanje sa kompanijom Exclusive Networks pokazuje da je naš pristup delotvoran i da nam omogućava da svoju stručnost uložimo u istinsku globalnu misiju, nastavljajući da se usredsređujemo na rast i stvaranje veće vrednosti u našoj oblasti rada. Postoje velike mogućnosti za postojeće i potencijalne dobavljače i naše partnere preprodavce da povećaju obim u regionu Centralne i Istočne Evrope, ali i za naše ljude, koji će moći da napišu novo poglavlje u fantastičnoj priči o uspehu kompanije Veracomp.“

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE